Mama klana Kardašijan ima 65 godina i blistavu kožu: Evo u čemu je njena tajna

06.05.2021

11:20 >> 11:27

0

Kris Džener podelila je svoje trikove uz koje i u poznijim godinama ima besprekoran ten i sjajnu kožu. Ima u planu da lansira i liniju svojih preparata

Mama klana Kardašijan ima 65 godina i blistavu kožu: Evo u čemu je njena tajna
Copyright Profimedia

Sve dame iz klana Kardašijan su lepotice. A za ćerkama ne zaostaje ni mama Kris Džener, za koju mnogi kažu da je jedan od najboljih menadžera na svetu. Mama klana Kardašijan ima 65 godina i sem izuzetnog preduzetničkog duha, ima i prelepu i blistavu kožu. Kako je stalno pitaju za savete, ona je otkrila tajne svog mladolikog izgleda, kao i to da planira svoju liniju preparata za negu kože.

-Pre nekih četiri ili pet godina odlučila sam da želim da pokrenem liniju proizvoda za negu kože i tada smo napravili neke uzorke. Tako da imam liniju proizvoda kojom sam zadovoljna i koja je spremna za tržište. Kada će biti dobar trenutak, za godinu ili možda dve, izaći ćemo na tržište – otkrila je Kris Džener.

S obzirom na to kako izgleda sa 65 godina, linija će verovatno biti hit, ali dok se to ne dogodi, donosimo njene trikove za besprekoran ten i sjajnu kožu.

Ona mnogo ulaže u svoju kožu

– Opsednuta sam svojom kožom i uvek sam dobro vodila brigu o njoj. Na prvi tretman lica u kozmetički salon otišla sam kad sam bila vrlo mlada devojka i zapravo nikad nisam prestala. Koža mi je uvek bila prioritet – rekla je za časopis WSJ.

Veruje kako o koži treba početi sa brigom već u mladosti, piše Woman’s Health.

– Već kao jako mlada shvatila sam vrednost super kremaste hidratantne kreme i povremenih odlazaka na tretmane za lice koji stvarno pomažu u nezi moje kože – dodala je.

Ima jednostavnu rutinu

– Mislim da je jako bitno da i starije žene shvate kako briga o koži nije komplikovana – rekla je.

Iako nikada nije u detalje otkrila svoju rutinu brige o koži, jasno je da veruje u moć dobre hidratantne kreme i tretmana za lice.

Voli botoks

– Za mene, to je pun pogodak. Ako ste odgovorni i sve radite po savetima lekara, mislim da pomaže. Botoks koristim već jako dugo – otkrila je.

Profimedia

Otvorena je za nove stvari

– Lična nega je jako bitna, to sam naučila svoju decu dok su još bili jako mladi. One zato znaju često da me podsete na horor koji su proživele kada su bile na svom prvom depiliranju bikini zone. Volimo da istražujemo nova bjuti iskustva i učiti o novim tehnikama i proizvodima – ispričala je za časopis People.

Prima savete svojih slavnih kćeri

– Moja deca su prilično specifična oko toga kako se apliciraju pojedini proizvodi. Na primer, kažu da sve preparate treba nanositi prema gore, i to preko vrata i lica. Koristi mini masaže lica koje sami radimo su fantastične – otkrila je.

Važnost zaštitnog faktora protiv sunca

– Kad sam odrastala, stavljali smo dečje ulje i jod po sebi i sedeli tako sjajni na plaži kako bi upili najviše sunca koliko je bilo moguće. Nismo znali bolje. Sada se ova generacija zaista brine o sebi na način na koji mi jednostavno nismo bili edukovani u to doba. Baš neki dan, sva su deca bila u bazenu i mazala su se kremom za sunčanje i pomislila sam, u redu, bolje da i ja stavim nešto na sebe – kaže.

Uvek pere lice peškirom za umivanje

– Operite lice svake večeri pomoću vrućeg frotirskog peškira. Deluje kao prirodni piling skidajući mrtve ćelije kože, otvara pore i omekšava kožu, pripremajući je za vaše večernje tretmane.

Pazi na zube

– Pobrinite se da nabavite novu četkicu za zube svake tri nedelje. Vaša usta su kao sveti gral vašeg tela i jako je važno brinuti o zubima. Nemojte zaboraviti da očistiti zube koncem svake večeri – zaključila je.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike