Hit boja za lepe dane pred nama - "kontrastna brineta"

17.05.2021

14:20 >> 12:43

0

Zahvaljujući pramenovima od korena kose tehnika stvara iluziju svetlije prirodne osnove

Hit boja za lepe dane pred nama - "kontrastna brineta"
Copyright Printscreen

S prvim zracima sunca damama se probudi želja da osveže svoju boju kose, te najčešće posežu za nešto svetlijim tonovima. A kako smo uveliko zagazili u proleće, a leto je udaljeno svega nekoliko nedelja, vreme je makar za sitne izmene kada je boja kose u pitanju, A sudeći po svetskim koloristima, ove godine jedan od aktuelnih trendova je i – kontrastna brineta.

Dobra stvar u svetu bojenja kose je mnoštvo trendova i mogućih promena koje se kreću od suptilnih do onih drastičnih.

Tako su nam na raspolaganju razne nijanse, a posebno se izdvaja opcija koja će se svideti brinetama koje je približavanje leta navelo da razmisle o nekim svetlijim nijansama.

Kod nijanse koja je dobila naziv „kontrastna brineta“, radi se o postizanju kontrasta pomoću svetlijih pramenova.

Stručnjaci za kosu predviđaju da će „kontrastna brineta“ biti veliki hit ovog leta. Kako objašnjavaju, radi se o kombinaciji boja koja nudi ekstremnu dimenziju i izgleda seksi i ženstveno. Zahvaljujući pramenovima od korena kose tehnika stvara iluziju svetlije prirodne osnove.

Izgleda sjajno, a ima i jednu “manu“, a to je što ove frizure zahtevaju nešto češće odlaske kod frizera. Influenserka Roki Barns nije odolela toj tehnici, a njena kombinacija uključuje svetlosmeđu osnovnu boju s pramenovima koji su nešto svetliji od osnove. Ako želite da objasnite vašem frizeru kako izgleda “kontrastna brineta” dovoljno je da pokažete njenu fotografiju, piše Zadovoljna.hr.

pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike