Nađite mu namenu: Tri super trika s uvijačem za trepavice koja nemaju veze s trepavicama

18.06.2021

13:20 >> 13:25

0

Autor: Z. A.

Možda ćete početi da koristite ovu spravu

Nađite mu namenu: Tri super trika s uvijačem za trepavice koja nemaju veze s trepavicama
Pexels

Ako koristite karlaš ili uvijač za trepavice, znate služi da mu je svrha da u trenutku pomogne našim trepavicama da izgledaju lepše. Međutim, retko koja žena može reći da ga koristi redovno. Čak je naša mala anketa pokazala da se jedan broj žena uvijača plaši.

Ali možda nakon ovog teksta uvijač za trepavice postane nezaobilazni deo rutine svih dama koje ga izbegavaju. Naime, ispostavilo se da ova skromna naprava ima mnogo više namena koje se uopšte ne tiču trepavica.

I dok su neki ove trikove možda već znali, drugima je oči otvorio Tik Tok, gde je, naime, popularan video korisnice Krislin Askju, koja je u kratkom videu pokazala tri dodatne funkcije uvijača za trepavice.

@beautypebykrislyn1

beauty hacks💕 #foryou #ThisorThatSBLV #makeup #makeuphacks #beauty #beautyhacks #hack #makeuptutorial #beautytips #lashes #trending #eyelashes #mua

♬ Chun Swaee ITSBARBIEBETCH – Ava 🥀

Prva opcija jeste iscrtavanje savršenog luka koji prati kapak pomoću uvijača i senke;
druga opcija je iscrtavanje savršene linije tušom ili olovkom za oči;
a treća opcija je korišćenje uvijača za trepavice za iscrtavanje savršenih obrva.

Svaka ova opcija, odnosno njeno sprovođenje u delo biće vam jasno kada pogledate video na kraju teksta. R je o trikovima koji će vam pomoći da izvučete savršene linije i koji će vam uštedeti vreme. Na kraju uvijač možete iskoristiti i za ono za šta je uistinu namenjen – uvijanje vaših trepavica.

možda će vas i ovo zanimati

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti