Silne pare pukla, dečka nije našla: Sedam godina samuje jer se muškarci plaše njene lepote

08.07.2021

17:19 >> 13:21

1

Autor: Z. A.

Samo je proždiru očima i prate na društvenim mrežama

Silne pare pukla, dečka nije našla: Sedam godina samuje jer se muškarci plaše njene lepote
Copyright Instagram: @ccentino

Influenserka iz Švajcarske žudi za ozbiljnom vezom, ali ne može da nađe dečka. Nakon što je popravila svoj izgled plastičnim operacijama tvrdi da se muškarci plaše da uopšte pričaju s njom jer je prelepa.

Seline Kentino (26) iz Ciriha ima 508.000 pratilaca na Instagramu, ali uprkos tome, ne može da nađe dečka već sedam godina.

možda će vas i ovo zanimati

Švajcarska influenserka dosad je potrošila 20.000 funti na operacije kojima je sredilla svoj izgled i sada kaže kako je prelepa i da se muškarci zbog toga plaše da joj priđu.

– Znam da izađem s prijateljicama i momci me gledaju, proždiru me pogledom, ali kada im se osmehnem kako bih ih podstakla da priđu, oni to nikad ne urade. Ponekad mi priđu u klubu, ali takvi su obično toliko pijani da s njima ne mogu ni da razgovaram – požalila se.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Centino🖤 (@ccentino)

U retkim situacijama kada i uspe s nekim da izađe na sastanak, momci su obično toliko nervozni da ne znaju šta bi joj rekli.

– Uvek su tako stidljivi i plahi u početku, ali kada počnemo da pričamo i kad vide da sam draga, malo se opuste. Meni je slatko kako su nervozni na početku. Momci kažu da imam snažnu auru i da mogu osetiti moju prisutnost u prostoriji čak i ako me ne vide – rekla je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Centino🖤 (@ccentino)

Ona pak jako želi da ima ozbiljnu vezu kako bi s nekim mogla da provodi slobodno vreme.

– Nemam neki posebni tip muškarca. Dečko bi trebalo da bude visok, ili barem viši od mene, a ja imam 162 cm. Volim i kada imaju smisla za humor i mogu da me nasmeju. Ali što se tiče kose ili lica, nije me toliko briga, mislim da je ličnost važnija od izgleda – opisala je kakvog dečka traži.

Kaže da ne pridaje toliko pažnje izgledu i zato jer su je u mladosti često zadirkivali zbog njenog izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Centino🖤 (@ccentino)

– Pre sam bila jako nesrećna, mislila sam da sam ružna i osećala sam se zarobljeno u svom telu. Radila sam naporno kao frizerka i uštedela sam za operaciju grudi. Do sada sam tri puta povećavala grudi i na svakih nekoliko meseci stavljam filere u lice. Moja mama kaže da mi to ne treba, ali mislim da je samo zabrinuta zbog operacija. Ipak se na kraju radi o mom telu. Nakon što su me godinama zadirkivali, napokon sam srećna sa svojim telom i time kako izgledam, imam puno prijatelja i divnu porodicu, samo mi fali dečko s kojim bih to sve podelila – zaključila je za Daily Mail.

možda će vas i ovo zaniamti

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike