Osveta za svaki gram: Prepolovila se, pa odbila dečka koji ju je u detinjstvu nazvao kitom

19.07.2021

11:20 >> 11:25

0

Autor: Z. A.

Kao mala osećala se grozno zbog težine, a slike glamuroznih tela devojaka na društvenim mrežama uništile su joj samopouzdanje

Osveta za svaki gram: Prepolovila se, pa odbila dečka koji ju je u detinjstvu nazvao kitom
Copyright Printscreen: TikTok/izmorrey

Devojka po imenu Isobel Mori (18) iz Stafordšira imala je najviše kilograma u januaru 2020. godine. U martu 2020. krenula je na dijetu povremenog posta 5:2 i od tada smršala čak četiri konfekcijska broja.

Tvrdi da joj je gubitak kilograma „promenio život“ zbog samopouzdanja, a čak je i prvi put nakon dužeg vremena obukla bikini. Jedno od njenih najboljih dostignuća bilo je kada je odbila bivšu simpatiju, dečka koji joj je u djetinjstvu rekao da je debela. Režim koji ona praktikuje naziva se dijeta 5:2 jer se pet dana u nedelji jede uobičajeno, dok se druga dva dana ograničava broj kalorija na 500–600 dnevno.

možda će vas i ovo zanimati

Isobel je rekla da se od 11. godine osećala grozno zbog težine i da je mrzela svoje telo. Tvrdi da su joj slike „glamuroznih“ tela devojaka na društvenim mrežama prouzrokovale loš odnos koji je imala sa svojim telom.

– Sećam se da sam jednom dečaku rekla da mi se sviđa kada sam imala 11 godina, dok mi je on preko učionice viknuo: „Ćuti, kitu.“ To me je slomilo i pogoršalo moju nesigurnost – ispričala je Isobel.

@izmorrey

in honour of me starting my weight loss journey 1 year ago😌 #weightloss #weightlossjourney #fyp #foryoupage #fasting #fastingforweightloss

♬ Venom – Little Simz

Ona tvrdi da se osećala moćno kada ga je odbila i da joj je njegovo javljanje podiglo samopouzdanje.

– Smešno je što me sada želi, mislim da bi mlađa ja bila jako ponosna na mene – rekla je.

Nakon uvredljivog komentara, Isobel je rekla da je uložila više truda u svoj izgled u školi – čak je počela i da se šminka.

– Prijatelji iz razreda su mi se smejali jer sam bila razredni klovn, i ja sam se smijala, ali očito iznutra ne. Na slikama iz mladosti smejala sam se i zabavljala i tada me nije bilo briga za težinu. Ali kada sam postala malo starija, to je bilo jedino o čemu sam razmišljala. Nisam bila zadovoljna sa sobom i težina me stvarno sputavala. Sećam se kako sam uvlačila stomak i prestala bi disati da ljudi ne bi pomislili da sam debela, iako u to vreme nisam bila – ispričala je.

Nakon što je godinama bila nezadovoljna svojom figurom, Isobel je odlučila da krene u akciju i započne povremeni post. Oduševljena Isobel rekla je da je rezultate videla gotovo odmah.

@izmorreyI have an obsession with brown🥰 #fashion #falloutfits2020 #prettylittlething #missguided #outfitinspiration #outfitideas

♬ オリジナル楽曲 – funka (フンカ)

– Definitivno bih rekla da su društvene mreže imala mnogo veze s onim kako sam se osećala. Čak niko od mojih bližnjih nije smatrao da imam problema s težinom, ali ja sam se tako osećala. Oduvek sam bila zabrinuta zbog svoje težine. Ali sada, kad se osvrnem na te slike, shvatim da i nisam bila toliko debela koliko sam mislila. To mi je sve bilo samo u glavi, što je jedna od najgorih bitaka – zaključila je, piše „Daily Mail“.

čitajte i ovo

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike