Smučilo mi se da me zovu "debeli": Holivudski reditelj mrzi povrće, pa je uz ovaj režim skinuo 35 kilograma

16.08.2021

15:50 >> 16:04

0

Posle infarkta koji je jedva preživeo shvatio da je krajnje vreme da nešto preduzme

Smučilo mi se da me zovu "debeli": Holivudski reditelj mrzi povrće, pa je uz ovaj režim skinuo 35 kilograma
Copyright Profimedia, Printscreen

Nekada ljudi tek kad dobiju drugu šansu shvate da je vreme da nešto menjaju iz korena. Takav je slučaj sa slavnim rediteljem, glumcem i komičarom Kevinom Smitom, koji je sa svega 47 godina doživeo infarkt koji je jedva preživeo.

Do tada je jeo sve što mu dođe pod ruku, a dugo su ga svi zvali “debeli” i “bucko”, što mu nije imponovalo. Kako su mu lekari jedva spasli život, shvatio je da je poslednji trenutak da promeni navike u ishrani.

pročitajte još

Najpre je smršao 20 kilograma, da bi kasnije skinuo još 15. Priznao je da se nikad nije bolje osećao, ali i da mu nije bilo lako da nađe odgovarajući režim ishrane jer iz dna duše mrzi povrće.

Kevin Smit, Profimedia

– Moja ćerka je vegan i pokušala je da me ubedi da i sam počnem da se hranim na taj način. Ali nisam mogao. Ako mi date izbor – brokoli ili kumkvat, pa radije neću ništa da jedem – iskren je Kevin.

– Mrzim povrće, baš ga mnogo mrzim. A teško je da budeš vegan kada mrziš takvu hranu. I onda sam shvatio da ne mogu po ceo dan da jedem hranu koju ne volim – rekao je Smit.

Profimedia

Zato je izbor pao na autofagiju. Kada je isprobao ovaj režim ishrane ispostavilo se da je pravi za njega.

– Počeo sam da primenjujem autofagiju. Ne doručkujem, prvi obrok pojedem tek u 13-14 časova. I ne jedem ništa posle osam uveče – ispričao je Smit.

Malo pomalo, i kilogrami su počeli da se tope, pa je za šest meseci skinuo prvih 20 kilograma.

Kevin Smit, Profimedia

Pandemija ga je malo usporila, te zaustavila njegov proces mršavljenja. Čak je i vratio nekoliko kilograma. A onda je rešio da svakodnevno pešači u kanjonu blizu Los Anđelesa.

– Neko mi je ispod YouTube videa napisao: “Vreme je da opet nosiš dresove”, jer sam nosio preveliku sportsku odeću dok sam bio debeo. Tada sam ga opsovao u sebi, a sada kažem – hvala ti. Taj negativan komentar sam pretvorio u nešto pozitivno – rekao je Smit, koji je potom nastavio da skida suvišne kilograme.

Printscreen/Instagram

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike