Vreme je za promene: Pet frizura koje će biti apsolutni trend ove jeseni

19.08.2021

16:15 >> 17:10

0

Bez obzira na dužinu kose, možete odabrati neku trendi frizuru baš za sebe

Vreme je za promene: Pet frizura koje će biti apsolutni trend ove jeseni
Copyright Profimedia

Svakoj kosi je krajem leta potrebno osvežavanje jer prosto sunce i morska voda ili voda iz bazena čine svoje. A tada dame najčešće razmišljaju o novim frizurama.

Pre nego što odlučite da posetite svog frizera, proverite koje će se to frizure nositi ove jeseni.

pročitajte još

Na svim listama bob i dalje ima svoju poziciju, pa će se nositi i ove jeseni. Popularne će biti i frizure oko kojih ne treba previše truda da bi izgledale lepo.

Postoji pet frizura kojima stručnjaci za kosu predviđaju veliku popularnost u nadolazećem periodu, a bez obzira na to da li volite da nosite kratku, poludugu ili dugu kosu možete pronaći nešto za sebe.

1. Nevidljivi slojevi

Nevidljivi slojevi su način šišanja vrhova tako da jedan sloj kose skoro nevidljivo pada na drugi, a kosa pritom ima lep oblik i volumen.

Ako je kosa dobro ošišana, ne gubi oblik u svim fazama rasta i nije zahtevna za održavanje. Možda ne možete da izbegnete fen baš svaki put, ali ponekad slojevito ošišanu kosu osušite prirodno za najbolji izgled.

2. Piksi

Piksi je kratka, šik i moderna frizura, a prema rečima stručnjaka, u jesenjim mesecima podsećaće vas na leto i bezbrižnost.

Varijacije ove frizure su beskonačne, a za koju god opciju da se odlučite možete je dodatno začiniti jesenjim bojama za kosu poput karamel plavuše, bakrene, vatreno crvene ili boje čokolade.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alyssa coscarelli (@alyssainthecity)

3. Moderni “shag”

“Shag” je frizura o kojoj se dosta govorilo u 2020. godini, a njena popularnost nastaviće se i u nadolazećem razdoblju. “Shag” u prevodu znači čupavo, a karakteriše je izraženi slojeviti stil šišanja. Moderni dodatak frizuri koja je obeležila sedamdesete su talasi i opuštene lokne, a sjajno će se uklopiti i šiške.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Derrick Keith (@derrickeithair)

4. Tupi bob

Bob je već godinama verovatno najpopularnija frizura koja postoji, i svaka njegova verzija doživi uspeh.

Verzija koja nije nikakva novost, ali će biti popularna u narednom periodu, jeste tupi bob – ravno sečena frizura bez slojeva koja je svestrana i laka za održavanje, a obožavaju je i brojne zvezde.

5. Šiške u svim oblicima

Iako vam savetujemo da o njima pre šišanja dobro razmislite, šiške su uvek bile jednostavan način za promenu stila i frizure. Možete birati između slojevito ošišanih šiški, ravnih, “zavesa šiški”… Ni sa jednom od ovih opcija nećete pogrešiti, posebno ako želite da budete u trendu ove jeseni, prenosi Zadovoljna.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloe Miles (@chloehelenmiles)

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike