Kakve grudi vole bogati, a kakve siromašni muškarci?

25.08.2021

16:15 >> 16:17

0

Ko bi rekao da se i tu pravi razlika

Kakve grudi vole bogati, a kakve siromašni muškarci?
Copyright Pixabay

Ženske obline fascinacija su svim muškarcima, a bujne grudi oduvek su simbol lepote. Međutim, poslednja istraživanja bacaju drugačije svetlo na tu temu.

Rezultati kažu da nisu baš svi muškarci oduševljeni kada vide velike grudi na devojkama, te da njihov ukus značajno zavisi od dubine njihovih novčanika.

pročitajte još

U zavisnosti od toga koliko zarađuje, muškarac će imati drugačije afinitete. Čak dve studije rađene pre osam godina ukazale su na ovu neobičnu činjenicu.

Psiholozi Viren Svami i Martin Tove su istraživali na koji način muškarčev pristup novcu i resursima može da utiče na njegov ukus kada je veličina ženskih grudi u pitanju.

Sproveli su dva eksperimenta u kojima su testirali da li će muškarac koji nije materijalno situiran smatrati da su velike grudi privlačne u odnosu na one koji imaju određeno bogatstvo.

Unsplash/Dom Hill

U prvom eksperimentu su istraživali veze između finansijske sigurnosti i toga kolike se grudi sviđaju muškarcima. U ispitivanju je učestvovalo 266 muškaraca iz tri dela Malezije različitog materijalnog statusa: siromašni, srednja klasa i bogati.

Svakom od učesnika su prikazivane animirane ženske figure, od kojih je svaka imala različitu veličinu grudi. Zatim su se izjašnjavali o tome koliko su im te žene privlačne. Ispostavilo se da muškarci sa niskim socijalno-ekonomskim statusom više vole žene sa većim grudima od muškaraca koji su materijalno obezbeđeni.

Unsplash/Stas Svechnikov

Druga studija uzela je u obzir i evolucijsku perspektivu u kojoj je veličina grudi signal da je žena sposobna da rodi i doji dete. Međutim, ovoga puta zasnovali su istraživanje na osnovu punog stomaka.

U ovom istraživanju je učestvovalo 66 gladnih studenata i 55 onih sa punim stomakom kako bi videli da li glad utiče na njihovo viđenje ženskih grudi.

Ponovo su svi gledali pet žena, od kojih je svaka imala različitu veličinu grudi. Gladni muškarci su rekli da su im privlačnije žene sa velikim grudima, u poređenju sa onima kojima su bili puni stomaci.

Dakle, drage dame sa bujnijim poprsjem, najpre će vam prići siromašan muškarac kom u tom trenutku krče creva.

Profimedia

pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike