Jedna od sestara iz klana Kardašijan danas slavi rođendan

04.11.2020

19:20 >> 08:13

0

Manekenka i rijaliti zvezda je 14. najplaćeniji influenser na svetu

Jedna od sestara iz klana Kardašijan danas slavi rođendan
Copyright Profimedia

Iako su posle nekog vremena stavile tačku na svoj rijaliti koji im je doneo planetarnu popularnost, sigurni smo da će ovaj dan biti poseban kod Kardašijanovih. Danas jedna od dama, Kendal Džener, slavi svoj 25. rođendan.

Ova manekenka i rijaliti zvezda radila je brojne reklamne kampanje. Veliki uspeh doživela je 2014. i 2015. godine kada je tokom nedelja mode u Njujorku, Milanu i Parizu nosila garderobu sa potpisom slavnih dizajnera. Više puta se pojavila na naslovnica “Voga” i drugih modnih časopisa, a našla se i među “Viktorijinim anđelima.” Još 2015. zauzela je 16. poziciju Forbsove liste najbogatijih modela zarađujući više od 4 miliona dolara.

Od aprila 2017. godine, ona je petnaesta najplaćenija poznata ličnost na društvenoj mreži Instagram. Ove godine obrela se na 14. mestu, dok su njene sestre Kajli i Kim druga i četvrta osoba na listi najplaćenijih influensera.

Profimedia

Kao i sve sestre iz klana Kardašijan i nju prate priče da je operisala maltene sve što je mogla.

Zbog brzine kojom se sve oko dešava i menja, možda je nekome promaklo da se Kendal za nekoliko godina potpuno promenilo. Čak su se oglašavali i plastični hirurzi koji tvrde da je Kendal operisala nos zbog čega on danas izgleda ženstvenije i prefinjenije, da je botoksom podigla obrve, da je “napunila” odnosno povećala volumen jagode i brade, da je korigovala deo lica oko viličnih kostiju i da je korigovala usne.

Saznaj više:

Kajli i Kim zarađuju više novca od Instagrama nego od rijalitija!

Vreme je da i vi postanete ekspert – tehniku selfiranja učili smo od gurua iz klana Kardašijan, Kajli Džener

 

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike