Topao i ušuškan dom bez po muke!

27.12.2021

11:00

0

Zima nas je ove godine iznenadila, stigla je pre 21. decembra donoseći niske temperature koje idu i nekoliko stepeni ispod 0, kao i obilne snežne padavine

Topao i ušuškan dom bez po muke!
dvoje par zima profimedia-0316784854 - Copyright Profimedia

Sve više vremena provodimo u zatvorenom prostoru kako bi se zaštitili od hladnoće i prehlade, a sa prozora se divimo snežnom pokrivaču koji je prekrio krovove i ulice. Jedan od imperativa tokom hladnih, zimskih meseci je svakako obezbediti topao dom ili poslovni prostor u kome provodimo dobar deo dana. Potraga za majstorima koji će nam to obezbediti instalacijom ili popravkom grejnog sistema više ne predstavlja problem.

Platforma Daibau omogućava da na jednostavan i brz način dođemo do njih, štedeći pritom naše vreme, ali i živce!

Pretpraznično raspoloženje, proslava Nove godine i Božića, planinske brvnare i sportovi na snegu i ledu, neke su od prvih asocijacija na zimski period. Ipak, pored navedenih asocijacija koje u nama bude radost i euforiju, tu je i ona ne baš vesela: počela je grejna sezona! Obezbediti dovoljnu količinu toplote u svojoj kući, stanu ili kancelariji, odabrati najadekvatniju vrstu grejnog sistema u skladu sa kvadraturom prostora i ekonomskim izdacima, pravilna montaža instalacija, neki su od glavnih zahteva koji moraju biti ispunjeni kako bi zimski period proveli u prostorijama željene, ugodne temperature.

Grejni sistemi su investicija na duge staze!

Upravo zato je važno odabrati onaj koji je najpogodniji za vaš dom ili poslovni prostor. Bilo da se odlučite za podno ili centralno grejanje, kaljeve peći, klima uređaje, zidno grejanje ili električne radijatore, pomoću portala Daibau.rs možete pronaći stručnog i pouzdanog majstora u vašem mestu za tili čas. Takođe, ako već imate određen sistem grejanja u svom domu ili poslovnom prostoru važno je da ne zaboravite njegovo kontrinuirano održavanje i redovnu kontrolu. Ovo je osnov da vas vaš sistem grejanja služi godinama i obezbedi toplotu kada nastupi najhladnije godišnje doba.

Neretko se dešava da majstori nedeljama ne mogu da izađu na teren zbog prebukiranog rasporeda ili jednostavno ne uspevamo da pronađemo onog koji bi zadovoljio naše kriterijume: da postavi instalaciju ili izvrši popravku grejnog sistema u vremenskom periodu koji nama odgovara i da se cena njegovog rada uklapa u iznos koji smo spremni da izdvojimo. Sada ne moramo više da se upuštamo u iscrpljujuću i dugotrajnu potragu za majstorima koja se često neslavno završava,već to čini neko za nas.

Portal Daibau.rs nam omogućava da u kratkom vremenskom roku i potpuno besplatno dođemo do izvođača radova. U okviru istog se nalazi bogata baza izvođača radova, koji se na osnovu naših želja i potreba javljaju na dužnost, to jest da su spremni da izvrše montažu ili popravku/kontrolu grejnih sistema u našoj kući, stanu ili kancelariji. Sigurno se pitate kako sistem funkcioniše?

Na vama je samo da popunite i pošaljete upit koji se nalazi na portalu, a to će vam oduzeti svega par minuta. Potrebno je da u istom navedete kratak opis posla, to jest da precizirate radove koji želite da budu izvršeni, željeni period izvođenja radova, kao i lokaciju. Na osnovu unetih podataka javiće vam se izvođači radova koji odgovaraju vašim kriterijumima i koji su spremni da u datom roku i na navedenoj lokaciji izvrše potrebne radove baš kako ste to zamislili.

Profimedia
 

 

Sigurno se potom pitate kako da odaberete baš onog koji će na najbolji mogući način izvršiti montažu ili popravku/kontrolu grejnih sistema u vašem domu ili poslovnom prostoru. Odgovor je vrlo jednostavan: uvek možete da proverite recenzije koje su ostavili prethodni naručioci istih usluga i na osnovu njihovih ocena i komentara u kojima su preneli svoje iskustvo i zadovoljstvo, donesete najbolju odluku za sebe! Naime, nakon što izvođači radova obave posao, naručiocima usluga se nudi mogućnost da ocene njihov rad i trud koje su pokazali na delu. Tako ćete na najpouzdaniji i najobjektivniji način steći uvid u rad majstora pre nego što stupite u kontakt sa njim.

Grejanje je važno i za „zdravlje" vašeg doma

Adekvatno odabrani i pravilno postavljeni grejni sistemi, u skladu sa kvadraturom prostorija i rasporedom nameštaja, pored svoje osnovne funkcije da zagreju objekat u kojem boravimo, imaju i druge, vrlo značajne benefite. Brzo dostizanje optimalne temperature i njena kontinuiranost bitni su ne samo za čoveka, već i za „zelene ljubimce", sobne biljke koje oplemenjuju i unose živost u domove i kancelarije.

Osim toga, dobar odabir i pravilna postavka i održavanje grejnih sistema dovode do manjeg „crpljenja" vlažnosti vazduha, to jest do sprečavanja pojave „suvog" vazduha. Isto tako, održavanjem vlažnosti vazduha na optimalnom nivou, sprečava se i njena prekomerna pojava, naročito u uglovima prostorija u vidu uporne buđi.

Ne sme se zaboraviti ni uređenje enterijera. Danas postoji veliki broj grejnih sistema koji se lako uklapaju u vaš dom ili poslovni prostor, ne narušavajući njegovu estetsku vrednost. Međutim važno je da izvođači radova prate kvadraturu prostora i raspored nameštaja u objektu kako bi se ta vrednost zadržala. Uz pomoć portala Daibau.rs moći ćete da stupite u kontakt sa izvođačima radova koji će vam pomoći da se grejni sistem koji ste odabrali savršeno intergiše u vaš enterijer!

Profimedia
 

 

Mnoštvo saveta na jednom mestu!

U okviru platforme mogu se pronaći i prosečne cene pojedinačnih radova, proizvoda i usluga, što vam omogućava da bolje raspolažete svojim budžetom. U informativnom cenovniku za sisteme grejanja otkrićete sve cene koje vas zanimaju i koje će vam dati uvid u troškove montaže ili popravke određenog grejnog sistema. Informišete se brzo, jednostavno i besplatno pre nego što stupite u kontakt sa izvođačima radova!

U okviru rubrike grejanje u Daibau Magazinu svi posetioci portala mogu na jednom mestu da pronađu veliki broj korisnih, primenjivih saveta koji će im takođe olakšati donošenje odluka i rešiti brojne nedoumice. Otkrijte koje sve informacije trebate da znate prilikom planiranja grejanja za svoj dom, koja je sobna temperatura pogodna za zdravlje ali i za novčanik, koliko koštaju toplotne pumpe i koju izabrati, šta sve morate da znate na temu toplovodnih kamina na pelet ili drva. Ovi i mnogi drugi stručni tekstovi nalaze se u okviru pomenute rubrike.

Neka vam ova zima kao i one koje dolaze bude bez briga i bespotrebnog stresa. Uživajte u čarima ovog godišnjeg doba sa svojim najmilijima i prepustite se prazničnoj atmosferi u toplini svoga doma.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: PR.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike