Mogu vam biti od koristi i zimi: Pametne mame pokazuju da je krema za sunčanje ključ za gotovo sve probleme sa čišćenjem

08.12.2021

11:40

0

Da li ste znali da krema za sunčanje ima više koristi od samog sprečavanja UV zračenja

Mogu vam biti od koristi i zimi: Pametne mame pokazuju da je krema za sunčanje ključ za gotovo sve probleme sa čišćenjem
batch-by-wisconsin-hemp-scientific-XanILp6v_Eg-unsplash - Copyright Unsplash

Čim se leto završi, kreme za sunčanje odlažemo u kupatilo, negde u dubinu ormarića i ne vadimo ih sve dok ponovno ne grane letnje sunce.

S druge strane, neke pametne mame dele svoje savete za korišćenje kreme za sunčanje u razne svrhe čišćenja - uključujući i uklanjanje dosadnih lepljivih etiketa.

S obzirom na to da je Nova godina odmah iza ugla, trik su pozdravili roditelji koji žele da skinu cene sa poklona pre velikog dana.

Ukoliko želite da skinete deklaraciju ili nalepnicu s barkodom sa nekog proizvoda, a da izbegnete ostatke lepka, poslužite se kremom sa zaštitnim faktorom.

Namažite malu količinu na nalepnicu i lagano je skidajte. Predmet će ostati čist i neće se ništa lepiti na taj deo.


Drugi način na koji možete koristiti kremu je za uklanjanje markera s raznih površina. Jedna mama je pokazala da je tako uklonila ostatke markera kojim je dete ispisalo svoj krevetac.

 


- Moj tata je pisao markerom po mojim rukama ako nešto zaboravim u školi (za kaznu) i svaki put bih na ovaj način uspela da skinem - napisala je jedna korisnica u komentarima, a drugi su se zahvalili za trikove.

 

Važno je da znate da losion za sunčanje nije jednako efikasan kao krema.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: The Sun

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike