Uredite dom kvalitetnim zavesama i dekorišite Vaš prostor

15.11.2021

10:08

0

Zamislite zavese ili draperije koje elegantno padaju preko prozora koji krase kišne kapi dok vi odmarate uz solju čaja

Uredite dom kvalitetnim zavesama i dekorišite Vaš prostor
Uredite dom kvalitetnim zavesama i dekorišite Vaš prostor - 02 - Copyright Promo/privatna arhiva

Toplo vreme, lepršava garderoba, sunce, plaža.. Da prošlo je... Još uvek ne možete da prihvatite hladne jesenje dane i boravak kod kuće. Vreme je da poslušate naše savete i prepustite se jesenjim čarima u Vašem ambijentu.

Zamislite zavese ili draperije koje elegantno padaju preko prozora koji krase kišne kapi dok vi odmarate uz solju čaja. Novi rolo mehanizmi modernog ili šarenolikog dizajna za sve one koji žele da se sakriju od tmurnog dana. Upravo Vam dajemo savete kako jednostavno možete ulepšati Vaš dom.

Metražnim zavesama do potpuno novog ambijenta

Promo
 

 

Zavese su i dalje na prvom mestu pri opremanju enterijera, bilo da se radi o poslovnom ili stambenom prostoru. Danas u ponudi postoji veliki izbor paleta boja i dezena koji se izrađuje baš po željenim merama. Prema nekim istraživanjima ove jeseni potpuni hit su pastelne boje koje su pravi prirodni dezeni.

Jednostavno će se uklopiti uz postojeće komade nameštaja a sa druge strane mogu doprineti drugačijem izgledu prostorije. Zavese boje belog vina uz bež draperije, uneće eleganciju u Vaš dom i odlično uklopiti uz sve vrste nameštaja.

Draperije od braon pliša ponovo su jedna od vodećih opcija za opremanje prostora i idealne su za predstojeće hladne dane jer punoća materijala odaje utisak svakodnevne topline.

Rolo zavese u poslovnim objektima

 

Kancelarijski prostor, ugostiteljski objekti, mala preduzeća ali i velike kompanije sve više se opredeljuju za uređenje enterijera rolo mehanizmima. Najkvalitetnija platna rolo mehanizama predstavljaju u određenom postotku zvučnu i svetlosnu izolaciju i omogućavaju ugodan ambijent.

Rolo zavese se uklapaju uz svaki poslovni enterijer i mogu se kombinovati u preko četrdeset različitih boja, modela i nijansi. To Vam daje veoma veliki izbor, prilikom sređivanja ili opremanja svakog poslovnog objekta.

Buka koju proizvode kiša i vetar su prošlost jer Vi sada možete da poslujete neometano.

Jednostavnu upotrebu rolo mehanizama omogućavaju dodaci u vidu lančića sa leve ili desne strane. Tu je i digitalno podizanje i spuštanje uz pomoć specijalno konstruisanih daljinskih upravljača. Rolo zavese se mogu zakačiti na sve vrste prozora koji se nalaze u stanu, prodavnici, lokalu ili kancelariji.

Mehanizmi su izrađeni od kvalitetnog aluminijuma, a prema mišljenjima dizajnera najpogodnija su platna u beloj, bež ili sivoj boji. Osim boje platna, mehanizmi mogu isto tako biti u više različitih boja, koje bi se uklopile uz svaki poslovni ambijent.

Zavese i draperije za zvučnu izolaciju

Zavese za zvučnu izolaciju ne samo da predstavljaju dekorativni elemenat već i omogućavaju da se spoljašnja buka svede na minimum. To je veoma bitna stavka za sve kupce koji žive na bučnim mestima u blizini saobraćajnice.

Da bi ostvarile efekat materijali od kojih se rade su gustog tkanja, specifični težine i čvrste izrade. Maksimalni efekat isključivo je moguće ostvariti ukoliko se prekriva čitava površina prozora.

Kombinacija Blackout materijala, specijalnog GPVC materijala i filca, pravi troslojnu zvučnu berijeru. Ova vrsta zavesa može neutralisati buku u rasponu od 10-15%. Obzirom da je u pitanju tekstilni materijal, ovo je veoma velika razlika za svaki stambeni ili poslovni enterijer.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike