Magična lozinka za privlačenje novca: Izgovorite ovih pet reči svakoga dana i lova će doći

06.10.2021

18:55

0

Ponavljajte pet reči koje privlače novac – tajna lozinka koja aktivira energiju finansija u vašem životu!

Magična lozinka za privlačenje novca:  Izgovorite ovih pet reči svakoga dana i lova će doći
pexels-cottonbro-5922465 - Copyright Pexels

Kako biste privukli energiju novca, važno je da pažljivo razmislite o rečima koje koristite. Postoje negativne izreke, poput „ne mogu“, „ne znam“, „nisam siguran“, koje sprečavaju razvoj uspeha i priliv finansija. Sa druge strane, neke reči se smatraju pokretačem energije napredovanja i blagostanja. One su lozinke, tajni kod za privlačenje energije novca, a evo koje reči treba da koristite češće kako biste imali uspeha u finansijama!

Uspeh

Ova reč je možda najmoćnija i može se koristiti u velikom broju fraza. Korisno je izgovoriti ovu reč – lozinku čak i kao jednostavnu potvrdu ili kao deo fraza poput: „idem do uspeha“, „uspeh je već blizu“. Ovo će zaista približiti vaš uspeh i pomoći vam da postignete najbolje rezultate u svemu.

Pixabay
 
Zadovoljstvo

Za mnoge ljude reč „zadovoljstvo“ retko se povezuje s poslom, ali je veoma jak magnet za sreću jer kada nam se nešto dopadne, potpuno smo uronjeni u to. Kada dobijete platu ili uspete da rešite problem, uvek sebi recite: „Volim ovo da radim“, „Uživam u ovome“. Ne plašite se da podelite ove emocije sa drugima.

Bogatstvo

Bogatstvo prati ljude koji o njemu govore. Možete reći „Želim da budem bogat“, ili možete reći „Ja sam bogat“. Snaga takve fraze i reči se višestruko povećava kada potvrdno kažete: „Postajem bogat“, „Bogat sam“. Ovo je veoma jaka lozinka koja čini finansijske tokove aktivnijim. Što češće mislite o bogatstvu i o njemu govorite, postajete bogatiji.

Pixabay
 
Napred

Finansijski rast uvek povezujemo sa putem koji vodi napred. Morate da govorite „gore“ i „napred“ što je moguće češće. Na primer: „mi idemo napred“, „ja idem napred“. Takva lozinka pomaže u pronalaženju pravih rešenja u teškim situacijama.

Sreća

Reč „neuspeh“ najbolje je izbegavati. Na primer, ako niste imali sreće u novčanoj transakciji ili kupovini, ne možete reći „nisam imao sreće“ ili „nisam uspeo“. Umesto toga, pokušajte da iskoristite reč „sreća“ čak i u negativnoj situaciji, na primer – „ovaj put sreća odlučila da me zaobiđe, ali sledeći put biće uz mene“.

Osim izgovaranja ovih reči i fraza, najvažnije je da razmišljate pozitivno o sebi, novcu, poslu i načinu na koji gradite put uspeha. Energija obilja je u vama, samo je važno osloboditi se negativnih obrazaca i aktivirati je za privlačenje više novca. Vi to možete!

Pexels
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Z. A.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike