Suprug joj prigovorio da samo on čisti, ona proglasila štrajk: Ovako im sada kuća izgleda

18.09.2021

09:50

0

Autor: D. R.

Podrška da u štrajku istraje stiže joj sa svih strana

Suprug joj prigovorio da samo on čisti, ona proglasila štrajk: Ovako im sada kuća izgleda
Copyright Printscreen/TikTok, wifestrike

Dželi Gil (27) odlučila je da svog supruga nauči pameti, te je prestala da posprema i čisti za njim, a njen je štrajk počeo kad je on počeo da joj prigovara kako je jedini koji čisti i brine o domaćinstvu.

Kako piše “Daily Mail”, u kući su stvari brzo počele da se raspadaju, a u svojim TikTok videima Dželi je prikazala veš koji se nakupio u korpi, suprugove stvari natrpane u lavabo u kupatilu, a cipele razbacane po podu.

Sledeći dan je i WC-šolja bila prljava, nedostajalo je toalet papira, a garderoba je bila razbacano po kauču. Na podu je ostala i zalutala čarapa koja je tamo stajala danima.

Njen muž je i dalje pokušavao da pospremi taj nered, ali i trećeg dana njenog štrajka još uvek nije uspevao. Njegov pokušaj čišćenja kupatila rezultirao je plavom mrljom na vrhu WC-šolje i stvarima razbacanim po podu kupatila. Kasnije je tvrdio da je njihovo dete sve srušilo u kupatilu, ali nije objasnilo zašto to nije sredio.

Nakon što je peti dan shvatio da njegova supruga ne planira da uradi bilo šta od kućnih poslova, pospremio je čist veš koji je stajao na kauču. Napokon je očistio nered sa svoje strane sudopera, ali je neobjašnjivo ostavio sve proizvode za čišćenje na pultu. Kupatilo je takođe čisto i sređeno, ali nije promenjen toalet papir.

Ipak, njen štrajk traje i dalje, kako kaže sve dok on ne nauči da vodi brigu o domaćinstvu.

– Shvatila sam da čistim za svojim suprugom koji doslovno zaboravlja da je iza sebe ostavio nered. Mislim da nedelju dana nije dovoljno i čekaću dok se ne reše problematična područja – rekla je ova mudra žena.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike