Mladenci poslali račun gostima koji nisu došli na venčanje: Kad je postalo viralno, objasnili zašto

12.09.2021

17:20 >> 17:24

0

Kada čujete i njihovu stranu priče, barem malo ćete ih razumeti

Mladenci poslali račun gostima koji nisu došli na venčanje: Kad je postalo viralno, objasnili zašto
Copyright Pixabay

Možda ovaj njihov gest zvuči kao kazna, a da li je adekvatna procenite sami u nastavku.

Naime, novopečeni bračni par Dag Simons i Dedra Mekgi, odlučili su da nakon ceremonije svim gostima koji se nisu pojavili pošalju kaznu i to u obliku računa.

pročitajte još

Tako su sve zvanice koje se nisu pojavile dobile na mejl račun u iznosu od 240 dolara, sa sve mesec dana rokom plaćanja i objašnjenjem da je to kazna za mesto koje su oni platili, a gosti se nisu pojavili, niti su unapred javili da neće doći.

-Potvrdili ste dolazak na venčanje, a onda se niste pojavili. Mi smo unapred platili vaša mesta. Javite nam koji način plaćanja vam odgovara, hvala – stoji u njihovom pismu u potpuno zvaničnom tonu.

Kada je ovaj nesvakidašnji račun stigao na društvene mreže, ubrzo se proširio i izazvao pravu raspravu među ljudima.

Dok neki misle da je ovo preterano i bezobrazno, nekima je žao što i sami nisu došli na tu ideju kada su pravili svadbu.

-Žao mi je što se i ja nisam toga setila. Ja i moj suprug platili smo skupo hranu koja je kasnije bačena, jer se gosti nisu pojavili – komentarisala je jedna žena.

-Ne bi trebalo ovo da radite, izgubićete prijatelje – napisao je drugi.

A kada su se strasti već prilično uzburkale oglasio se i par koji je poželeo da pojasni zbog čega se odlučio na ovu krajnju meru.

-Četiri puta smo pitali da li mogu da dođu i svi su odgovorili da mogu. Platili smo unapred, a oni se nisu pojavili. Nije nam stalo do novca nego do toga kako smo se osećali na naš veliki dan. To je izraz nepoštovanja prema nama. Na kraju nikom ni ne bismo uzeli novac, ali želeli smo da im pokažemo da to nije u redu – rekli su oni za “The Post”.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike