Majka sedmoro dece: „Uvek jedu rukama, ne kupaju se svakog dana, a ja im od 19.30 više nisam dostupna!“

17.03.2021

18:48 >> 16:43

0

Autor: Z. A.

Svako dete ima svoju kantu u koju mu ubaci čistu odeću nakon pranja, a sami odlučuju da li će je složiti ili će ostaviti tako da se skroz zgužva, priča

Majka sedmoro dece: „Uvek jedu rukama, ne kupaju se svakog dana, a ja im od 19.30 više nisam dostupna!“
Copyright Instagram: @mrsconstancehall

Pristup odgajanju i vaspitanju dece razlikuje se gotovo od kuće do kuće. A ova mama je savim drugačija. Blogerka Konstans Hol često oduševljava pratioce na društvenim mrežama svojim bezbrižnim pristupom roditeljstvu i vaspitanju, a nedavno je lavinu komentara izazvala postom u kojem kaže da „svaki dan u 19.30 prestaje biti majka svoje sedmoro dece, sve do sutradan ujutro“.

Sve što deci nakon tog vremena treba, kaže, ako nisu životno ugroženi, mogu i sama da urade.

– Nakon pola osam nisam više ničija mama i ničiji rob, postajem žena koja im je do nedavno brisala stražnjicu, a sad je na telefonu i priča sa sestrom pijuckajući crno vino – rekla je.

Ako neko dete treba uveče negde odvesti, kaže, nije im ni u automobilu dostupna, osim ako ne odluče nešto da joj priznaju ili da s njom podele neku „pikanteriju“.

I kod brige o higijeni dece Hol je jednako ležerna, pa kaže da ih „ne sili da se tuširaju ili kupaju svake večeri, ako im se ne da“.

– Taj deo večernje rutine često preskočimo – priznaje Hol i kaže kako deci najradije servira večeru „u piknik stilu“ – dok svatko sedi gde želi, a jede se rukama.

U mnogim je kulturama, kaže Hol, normalno da svi jedu rukama iz istog tanjira, a posebnu metodu ova blogerka ima i za slaganje dečje odeće za koju koristi – kante.

– Svako dete ima svoju kantu u koju mu ubacim čistu odeću nakon pranja, a sami odlučuju hoće li sve složiti ili će ostaviti tako da se gužva – ispričala je.

– Biti dobra mama, supruga ili čovek ne znači provoditi večnost obavljajući dosadne kućne poslove – napisala je Hol u jednom od svojih viralnih postova, prenosi „Mirror“.

Možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike