Britanka otkrila da komšije provaljuju u njen vrt čim ode na posao: Razlog neverovatan

04.08.2021

18:20 >> 11:53

0

Preskoče zid i uživaju u njenom vrtnom nameštaju čak po šest sati

Britanka otkrila da komšije provaljuju u njen vrt čim ode na posao: Razlog neverovatan
Copyright Profimedia

Parola, snađi se! Jedna Britanka je primetila da se neke čudne stvari dešavaju u njenom vrtu, a ono što je otkrila nije joj bilo ni na kraj pameti.

Nakon što joj se učinilo da u njenom vrtu nisu sve stvari na svom mestu, anonimna žena iz Velike Britanije odlučila je da postavi kameru. I ubrzo je imala šta da vidi. Čim bi ona otišla na posao, komšije bi preskočilie ogradu i uživale u dvorištu iza njene kuće.

pročitajte još

Kako ona veruje, sve ovo počelo je da se dešava sa lepim vremenom. A snalažljive komšije, čim vide da njen automobil više nije parkiran ispred kuće, pravac uživancija u njenoj bašti.

Ona živi blizu stambenog bloka, a susedima se toliko dopao njen vrt da su u njemu uživali i po šest sati. Izležavali su se na njenim ležaljkama i koristili sve što im se našlo na raspolaganju.

– Došla sam kući uveče posle posla, jer radim u kasnoj smeni i pronašla dva opuška na stazi pored prostora za sedenje. Proverila sam kameru i videla kako su se komšije popele na moj zid, preskočile i sedele u mom dvorištu od 14 do 20 sati. Koristili su i moj vrtni nameštaj – ispričala je.

Profimedia

Dodala je kako ti susedi žive u stanovima u kući pored njene, ali nemaju vrt ni dvorište. Ali, u blizini se nalazi lep park u koji su mogli da odu bez problema, ali im se njen vrt izgleda više svideo.

Napomenula je i to da se radi o ljudima koji nisu baš najprijatniji, a ona živi sama, pa ne zna kako da razgovara s njima o tome i zamoli ih da to više ne rade.

– Možda da im napišem poruku i gurnem pod vrata, te ih zamolim da to više ne rade – zapitala se.

Savet je potražila na portalu “Mumsnet”, jednom od najpopularnijih portala za roditeljstvo u Velikoj Britaniji na kom ljudi često razmenjuju razna iskustva i traže savete.

Profimedia

Neki su joj predložili da o svemu obavesti policiju s obzirom na to da ima dokaze – snimak s kamere.

Drugi su predložili da na ogradu stavi nešto što će im onemogućiti da se popnu na nju, poput eksera ili stakla.

– Možeš li snimak s kamere pogledati i kad nisi u kući? Ako je tako, odvezi se automobilom kao da si otišla na posao, ali se sakrij iza nekog ugla i čekaj. Kad uđu u dvorište nazovi policiju i reci im da je neko provalio u tvoj vrt i objasni im kako da uđu u vrt, a da ih ovi ne vide. Siguran sam da komšije to neće ponoviti – pisalo je u jednom od mnoštva komentara, a prenosi Daily Mail.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike