Avgust 2022. prodat za 4 minuta: Neverovatna popularnost filmske kuće Kristen Stjuart iz "Sumrak sage"

08.08.2021

15:50 >> 16:55

0

Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj je živela Bela Svon sa svojim ocem šefom policije

Avgust 2022. prodat za 4 minuta: Neverovatna popularnost filmske kuće Kristen Stjuart iz "Sumrak sage"
Copyright Kristen Stjuart, Profimedia

Filmska kuća Kristen Stjuart iz “Sage sumrak” u kojoj je tumačila lik Bele Svon postala je neverovatno popularna na jednom sajtu za rentiranje nekretnina, pogotovo sada kada se filmovi sa vampirskom tematikom ponovo prikazuju na Netflixu.

Kuća u Forksu u kojoj je živela filmska porodica Svon, ćerka Bela i otac Bili šef policije, trenutno je dostupna za iznajmljivanje na sajtu “Airbnb”, a vlasnici jedva postižu da odgovore svim zainteresovanima.

pročitajte još

Uz rezervaciju od 379 dolara trenutno možete rezervisati za godinu dana unapred i to tačno u 9 pre podne svakog prvog u mesecu. Avgust 2022. godine prodat je za svega 4 minuta.

Profimedia

Dok je šarmantno imanje smešteno u kišovitom delu severo-zapadnog Pacifika, u mestu Forks, ono se zapravo nalazi u Sent Helensu, na oko 30 milja severno od Portlanda u Oregonu.

Kao dodatak za sve ljubitelje vampirske sage, kuća je ispunjena brojnim uspomenama iz filmova, uključujući i repliku čuvenog hvatača snova koji je izradio isti umetnik koji je napravio i onaj koji je visio iznad Belinog kreveta tokom dela “Novi Mesec”.

Profimedia

Sto za ručavanje je i dalje isti, iako je prošlo 13 godina otkako je završeno snimanje. Kuća je prvobitno sazidana 1935. godine, sa pet spavaćih soba i dva kupatila i drvenim podovima.

Profimedia

Kada su 2008. godine top-liste eksplodirale zbog filma, tadašnji vlasnik kuće je izjavio kako su se tadašnjem menadžeru za lokacije filma dopali originalni prozori i vrata, te da ništa nije menjano. Ubrzo se lokacija našla na meti vojske fanova “Sage sumrak” koji su neumorno navraćali da se fotografišu ispred.

Kada su se posle prvog dela snimanja preselili u Vankuver iz finansijskih razloga, urađena je verna kopija Beline kuće.

Profimedia

pročitajte još

 

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike