Tata otkrio genijalan trik kako je naterao decu da sređuju svoju sobu

23.08.2021

17:50 >> 15:23

0

Autor: K. Obradović

Tu pretnje ne pomažu, samo kreativne ideje

Tata otkrio genijalan trik kako je naterao decu da sređuju svoju sobu
Profimedia

Nije lako sa tinejdžerima. Još kad ih treba naterati da srede svoju sobu, to je prava igra živaca.

Tu pretnje slabo pomažu, a jedan tata smislio je kako da im doskoči, pa je smislio trik koji su njegovi prijatelji proglasili genijalnim. Njegov post za kratko vreme postao je viralan.

pročitajte još

Tata Čad Mekhant ispričao je da je svakodnevno upozoravao decu na to da moraju da pospreme za sobom. I to nije davalo rezultate. A onda je konačno uspeo da reši problem sa pospremanjem, a bilo je dovoljno da kupi pakovanje crnog pirinča.

– Dakle, i ja imam decu tinejdžere. Stalno se svađamo oko toga da ne jedu u svojoj sobi i da vraćaju prljavo suđe u kuhinju. Zapretio sam im da će im se useliti miš, a to će dozvati i njegove prijatelje u kuću. Umorio sam se od ponavljanja jednog te istog i odlučio sam da ih naučim lekciju – objašnjava tata.

Printscreen

– Otišao sam u prodavnicu i kupio pakovanje crnog pirinča, te sam zrna posuo po njihovom ormaru, pod krevetom, čak sam ih nekoliko dodao i na čaršave. Izgledalo je kao mišji izmet. Uplašili su se, i ne moram posebno isticati, ali više nemamo problem sa čišćenjem sobe – rekao je Čad.

Njegov post na društvenim mrežama podelili su više od 89.000 puta, a zahvalni roditelji ga hvale u komentarima govoreći kako će i sami isprobati trik. Neki su ga prozvali genijalcem, drugima je snalažljiv, a većina kaže da je duhovit.

– Kradem ovu ideju, ali kakve sam sreće, moji će verovatno hteti da nahrane sirotog miša. Sigurna sam da će sin hteti da ga nahrani – napisala je jedna žena, a prenosi Daily Record.

pročitajte još

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi