"Kad sam kod kuće, on spava na kauču": Majka četiri sina ima ljubavnika, a mužu to ne smeta! (FOTO)

28.08.2021

06:40 >> 07:27

0

Autor: 24sedam

Ema ne planira da ima dete sa Sajmonom, ali ako zatrudni, neće joj biti problem

"Kad sam kod kuće, on spava na kauču": Majka četiri sina ima ljubavnika, a mužu to ne smeta! (FOTO)
Copyright Printscreen / Facebook / Kelly Barry

Britanski bračni par odlučio je da proširi svoje seksualne horizonte pa su upoznali par sa istim sklonostima. Međutim, Ema Fedigan i Simon Beri imaju najviše koristi od ove veze jer su se zaljubili.

Ema Fedigan (37) i njen suprug Robert (39) iz Australije, oboje zdravstveni radnici, upoznali su se u ranim dvadesetim. Kaže da je otvoreno govorila o svojoj panseksualnosti od početka veze, ali nikada nije dobila priliku da istraži svoje želje jer je bila prezauzeta odgajanjem četiri sina.

Pre tri godine odlučili su da “prošire svoje seksualne horizonte” pa su upoznali bračni par sa sličnim preferencijama, Sajmona Berija (43) i njegovu partnerku Keli (42).

Brzo su se zbližili sa Keli, ali je Ema razvila i posebnu vezu sa Sajmonom. U osnovi, na kraju su se složili da su svi bliski svima, u seksualnom smislu, osim dva muškarca jedan drugom, budući da nemaju homoseksualne sklonosti.

Ali njihova romansa završila se prošle godine kada je Ema raskinula sa Keli, “jer su imale lošu komunikaciju”, pa je i Robert automatski raskinuo s njom. Ali Ema i Sajmon nisu želeli da njihova veza završi isto, jer su postali veoma vezani jedno za drugo.

– Imam veoma lepu ljubavnu vezu sa Sajmonom, a Robert i ja smo u braku od 2006. godine. Rob je moj najbolji prijatelj i ne bih mogla da živim bez njega, ali nije fer očekivati da naši partneri zadovolje sve naše potrebe – rekla je Ema.

– Ljubav je beskrajna i nije rezervisana samo za jednu osobu. Naši dečaci obožavaju Sajmona – dodala je ona.

– Ema i ja smo se povezale odmah, na samom početku, a Rob i ja smo prijatelji. Radi dve nedelje i odsutan u tom periodu, pa je nedelju dana kod kuće. Ako je kod kuće, ja spavam na kauču, ali kada njega nema, ja sam u krevetu sa Emom – dodao je Sajmon.

Kaže da nije samo hteo da odustane od svoje veze kada su Ema i njegova supruga Keli raskinuli. Priznaje da se ljubomora ponekad javlja, ali shvata da je sve to deo ljudske prirode, emocija o kojoj treba razgovarati.

Ema ne planira da ima dete sa Sajmonom, ali “ako zatrudni, neće joj smetati”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike