Internet kritikuje: Poslala supruga po namirnice uz detaljan spisak i sa mapom prodavnice

29.08.2021

14:20 >> 14:30

0

Ženu su pošteno ismejali i osudili njen postupak

Internet kritikuje: Poslala supruga po namirnice uz detaljan spisak i sa mapom prodavnice
Copyright Pexels

Odlazak supruga u kupovinu ume da bude izazov, neki se vrate sa polovinom zaboravljenih stvari, neki sa potpuno pogrešnim namirnicama, jer karfiol i brokoli su baš isti, dok oni malo odgovorniji svakih pet minuta pozivaju svoju suprugu radi konsultacije.

Jedna žena ismejana je na društvenim mrežama nakon što je svom suprugu napisala neverovatno detaljan spisak za kupovinu, zajedno sa fotografijama proizvoda i mapom prodavnice, kako bi bila sigurna da ništa neće da zaboravi.

Pročitajte još

Na svom TikTok profilu, Melinda je objavila video u kom je pokazala kako svom suprugu pravi popis za kupovinu. Kako piše “Daily Mail”, uz spisak namirnica, zalepila je fotografije svake namirnice i napisala potrebnu količinu, cenu, u kojem prolazu u prodavnici se nalazi, čak je zabeležila i mesto u rafu.

Uz to, napravila mu je i crtež lokalne prodavnice i detaljno opisala gde može da pronađe svaku namirnicu kako bi uštedela vreme, verovatno i svoje i njegovo.

Printscreen/TikTok, adamxmelinda

Njen video, koji je napravljen kao šala, brzo je prikupio više od devet miliona pregleda i preko milion lajkova, a mnogi su ostali šokirani njenom metodom te su otkrili kako nikada ne bi dopustili svom suprugu takav način ponašanja.

Radije bih otišla sama u kupovinu, komentisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: Kada vidim ovakve videe, shvatim koliko je nivo očekivanja nizak za sve muževe i očeve.

@adamxmelindaWho can relate? 🤣 #marriedlifehumor #couple #couplecomedy #husbandandwife #husband #couplelove #foryou #tutorials #couples #wife♬ Oh No – Kreepa

– Imajte na umu da je ovo samo šala – napisala je Melinda, a video je preplavljen sa više od 10.000 komentara.

Ipak, neki smatraju da je vizuelni popis za kupovinu izvrsna ideja za uštedu vremena i da bi bio idealan za decu.

Printscreen/TikTok, adamxmelinda

Ovo je za neke ljude zapravo genijalno. Mnogi se mogu lako omesti i zaboraviti, napisao je jedan korisnik, dok je drugi zaključio: Barem ne bi hodao u krug tražeći stvari, a jedna korisnica se nadovezala: Ovo je sjajna ideja da deci omogućite pomoć i veću nezavisnost kada odu u kupovinu.

Šta vi mislite o njenom postupku? Da li je ponekad i vašim muževima potrebano detaljnije objašnjenje spiska namirnica za kupovinu?

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike