Privlači novac i moć: Ovu sitnicu obavezno ubacite u novčanik

20.12.2022

10:05

0

Autor: Z.A.S.

Simbol beskonačnosti je simbol koji vekovima služi za nešto pozitivno i moćno

Privlači novac i moć: Ovu sitnicu obavezno ubacite u novčanik
Novčanik - Copyright Unsplash

Za razne talismane se veruje da privlače novac. Neki od njih su kristali za obilje, kao i kineski novčići, ili, recimo, figura žabe koja, prema kineskoj tradiciji, donosi priliv novca.

Međutim, vekovima jedan simbol služi za nešto pozitivno i moćno, a reč je o znaku beskonačnosti.

U pitanju je jedan od najstarijih simbola, a koristi se u mnogim kulturama. Smatra se da donosi pozitivan podsticaj na energiju, a posebno značenje ima kada ga nosite kao privezak na narukvici ili crvenom koncu.

Unsplash
 

Ovaj simbol se koristi za harmoniju i ravnotežu, a povezan je i sa brojem osam koji simbolizuje bogatstvo i prosperitet. U feng šuiju simbol beskonačnosti se koristi za harmonizaciju prostora i poboljšanje vitalne či energije u domu.

Prema feng šui stručnjacima u stanju je da pozitivno utiče na svaki prostor u kome će se nalaziti. Postoji simbolika da ovaj znak treba nacrtati na komadiću papira i nositi ga u novčaniku kako bi privukao energiju obilja i priliv novca. Možete ga ukrasiti, nacrtati omiljenom bojom ili mu dati svoj lični pečat.

Pixabay
 

Ako često crtate ovaj znak u svom planeru ili rokovniku to može dovesti do uspeha, a ukoliko ga istaknete u spavaćoj sobi ojačaće energiju ljubavi između partnera.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike