Želite da brzo odmrznete zamrzivač? Uz pomoć jedne stvari iz kupatila biće odleđen za manje od 10 minuta

04.10.2022

08:41

0

Autor: Z.A.S.

Klasično odmrzavanje ume predugo da potraje

Želite da brzo odmrznete zamrzivač? Uz pomoć jedne stvari iz kupatila biće odleđen za manje od 10 minuta
profimedia-0572874990 - Copyright Profimedia

Britanska "kraljica čišćenja" gospođa Hinč na društvenim mrežama često deli savete za brže i lakše čišćenje, kao i trikove koji u tome pomažu.

Međutim, i od njenih pratilaca stižu podjednako dobri i korisni trikovi, a oni su nedavno na njenoj "Fejzbuk" stranici objasnili kako najjednostavnije da odmrznemo zamrzivač.

Čest način odmrzavanja je da isključite uređaj iz struje, ostavite vrata otvorena i pričekate da se led otopi sam od sebe. Međutim, to može dugo da potraje, zbog čega je odmrzavanje zamrzivača mnogima naporan zadatak. Međutim, ako želite da to učinite brže i jednostavnije, isprobajte ovaj trik s kojim ćete biti gotovi s odmrzavanjem za manje od deset minuta. 

U grupi je bilo predloženo mnoštvo tehnika i metoda, ali najpopularniji odgovor bio je korišćenje fena za kosu. 

Profimedia
 

- Isključite uređaj, uklonite svu hranu, a zatim prođite fenom za kosu sve strane zamrzivača, kako bi led što pre popustio. Uzmite i jedan lonac kako biste u njega mogli da bacite komade leda. Međutim, s obzirom na to da led kaplje kada se otapa, pripazite da fenom ne priđete preblizu leda - napisala je jedna korisnica drugoj ženi koja je u grupi tražila savet.

Drugi najpopularniji odgovor je bio da u zamrzivač stavite lonce ili činije s vrućom vodom. Para koja će isparavati iz njih otopiće led koji ćete kasnije takođe samo moći da pokupite i bacite. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike