Sigurno niste znali za ovu caku: Evo kako da na najlakši način provučete konac kroz iglu (VIDEO)

06.08.2022

14:03

1

Autor: D. R.

Odličan trik koji štedi i vreme i živce

Sigurno niste znali za ovu caku: Evo kako da na najlakši način provučete konac kroz iglu (VIDEO)
profimedia-0295976858 - Copyright Profimedia

Svako od nas se našao u situaciji da mora nešto da zašije, bilo da nam je baš pred posao otpalo dugme sa košulje ili nam se rub suknje malo odšio. 

Ove sitne popravke svakako nisu nešto zbog čega bi iko zakazao termin kod šnajdera, ali kad je trebalo da provučemo iglu kroz konac, shvatili smo da ne ide baš sve tako glatko. 

Sve do sada...

Na internetu se pojavio snimak koji objašnjava kako lagano i brzo možemo da provučemo konac kroz ušicu igle i ubrzo postao viralan.

U pomenutom videu se može videti žena koja stavlja konac na dlan i jednostavno trlja ušicu igle preko konca. Trenje uzrokuje lagani prolazak konca kroz ušicu, za razliku od napornog ciljanja, uglavnom mokrog konca kroz ušicu igle. 

- Onaj neprijatni trenutak kad shvatiš da si celog života nešto radio potpuno pogrešno - napisao je autor videa Džon Bik u opisu videa. A evo kako postupak zapravo izgleda:

Neki smatraju da je ovo genijalan trik. I uspelo im je. Tako je jedna korisnica napisala da ne može da veruje da je 50 godina ovo pogrešno radila, dok je druga potvrdila da joj je uspelo iz drugog pokušaja.

Drugi su razočarano komentarisali da im nije uspelo i da ovaj trik verovatno nije za sve vrste konca.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike