Žena je isekla limun i ubacila ga u rernu... A onda je počelo: Mnogi širom sveta gledaju i rade isto to

30.07.2022

09:31

0

Autor: Z. A.

Za čišćenje masne rerne potrebni su vam samo limun i malo vode

Žena je isekla limun i ubacila ga u rernu... A onda je počelo: Mnogi širom sveta gledaju i rade isto to
rerrna s limunom - Copyright Printscreen: TikTok/washy_wash

Da li rerna zaprljana od zagorele hrane i masti zaista može da se očisti bez proizvoda koji sadrže hemikalije? Žena na TikToku podelila je trik koji mnogi već kopiraju i koji sada ima više od deset miliona pregleda.

Za čišćenje masne rerne potreban vam je samo limun i malo vode

- Pokažite mi nešto što viđate svakoga dana, ali retko koristite za svakodnevne poslove... – kaže ona u snimku i dodaje da je limun jedna od potcenjenih namirnica, iako je očigledno odličan u domaćinstvu, čak i za čišćenje.

U svom videu žena koja stoji iza naloga @Vashi_Vash stavlja limun isečen na kriške i vodu u činiju, a zatim posudu stavlja u rernu i zagreva je na 200 °C. Iako ne precizira koliko dugo treba da se greju voda i limun, neko je u komentarima napisao između 20 i 30 minuta, nakon čega nakvasi krpu u posudi sa vodom i limunom i njom obriše rernu.

Žena je na kraju snimka pokazala kako korišćena krpa izgleda nakon čišćenja, a prljavština je dokaz da savet očigledno funkcioniše. - Savršen! Tako čistim svoju mikrotalasnu! – napisao je pratilac. - Za rernu koristim samo sodu bikarbonu i vodu, ali pokušaću i ovo - dodao je drugi, prenosi The Sun.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike