Oskarovka Suzan Sarandon prodaje svoj luksuzni stan u Njujorku

23.10.2020

16:25 >> 14:04

0

Posedovala i ušuškani kutak za čitanje scenarija

Oskarovka Suzan Sarandon prodaje svoj luksuzni stan u Njujorku
Copyright Profimedia

Čuvena glumica koja je na filmu prisutna već pola veka, objavila je da prodaje svoju luksuznu nekretninu na ekskluzivnoj lokaciji u Njujorku. Prostrani stan koji je Suzan Sarandon dala na oglas procenjen je na 7,9 miliona dolara.

Nalazi se u zgradi “Čelsi” i ima šest spavaćih soba, kao i pet kupatila. I u oglasu je naznačeno da je to dupleks koji pripada selebritiju. Prostire se na 6 hiljada kvadratnih stopa, a do stana se stiže privatnim liftom.

Profimedia

Zbog velikih zastakljenih površina iz stana se pruža neverovatan pogled na razne delove Menhetna. Vidi se čak i zgrada “Empire State” i to iz glavne spavaće sobe, mada se trenutno koristi kao biblioteka, a pruža se pogled i na Svetski trgovinski centar.

Možda vas zanima: Marija Šarapova pazarila kuću sa imanjem za više od 8 miliona dolara

Postoji još jedinstvenih karakteristika koje krase ovu nekretninu, kao na primer dnevni boravak ispod nivoa stana, zid sa ogledalima u dnevnoj sobi, kao i stajaća tuš kabina u jednom od kupatila.

Profimedia

Stepenice vode do ušuškane prostorije u kojoj se nalaze kamin i polica sa knjigama. Opisano je kao savršeno mesto za čitanje scenarija. Ima veliku otvorenu kuhinju sa trpezarijskim delom. Glavna spavaća soba ima privatni balkon, đakuzi, kao i deo za presvlačenje.

Zbog čega se ona odlučila na ovaj potez, nije poznato, možda je jednostavno odlučila da promeni životni prostor.

Saznaj više:

Palata svetlosti i vere u Bruneju, ima skoro 2 hiljade soba i zapisana je u Ginisovoj knjizi rekorda

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike