Proverite da li i vi pogrešno koristite stalak za cipele: Mama pokazala kako da poređate obuću tako da stane mnogo više (VIDEO)

20.06.2022

16:07

0

Autor: Z.A.S.

Ono što većina uradi, jeste da cipele slaže duž svake police stalka, a na taj način stane svega nekoliko pari obuće na njega

Proverite da li i vi pogrešno koristite stalak za cipele: Mama pokazala kako da poređate obuću tako da stane mnogo više (VIDEO)
Polica za cipele - Copyright Profimedia

U mnogim kućama se u predsoblju nalazi stalak za cipele, odnosno cipelarnik koji služi za to da se obuća u predsoblju ne gomila, već da na jednom mestu stoji uredno složena. Cipelarnik jeste svojevrstan organizator obuće, međutim ima jednu manu.

Naime, nije rupa bez dna i u zavisnosti od njegove veličine, lako može da se desi da brzo postane popunjen. U tom slučaju, ponovo dolazi do gomilanja obuće. Osim, ako ne znate poneki trik uz pomoć kojeg ćete u njemu napraviti više prostora.

Jedna mama, koja, naravno, muku muči sa obućom svoje dece, pokazala je na društvenoj mreži Tik-Tok na koji način ona obuću slaže tako da dobije više prostora.

Naime, ono što, kako ona u videu kaže, većina uradi, jeste da cipele slaže duž svake police stalka, a na taj način stane svega nekoliko pari obuće na njega. Umesto da ih tako slaže, ono što ona uradi, jeste da "uglavi" cipele između polica i na taj način dobije mnogo više prostora, pritom, police izgledaju mnogo organizovanije i urednije.

- Osim što imate mesta za više cipela, manje je verovatno da će cipele padati - rekla je u videu.

@cleanwithjoanne Reply to @shelbs79 do you put your shoes like this?🤯 #cleantok #fyp #foryou ♬ Ultimate life hacks - Kelly

Snimak je pregledan preko 800.000 puta i ubrzo je postao viralan, a mnogi korisnici su bili oduševljeni onim što su videli.

- Ovo mi nikada nije palo na pamet, odlična ideja! – napisao je jedan korisnik.

- Mislim da ću odmah preurediti svoju policu za cipele u hodniku, komentarisala je druga korisnica, a treća je dodala: - Ja stavljam cipele na taj način i zaista stane mnogo više pari -

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike