Da kuća bude savršeno čista i da lepo miriše: Tri korisna trika koja momentalno deluju (VIDEO)

08.06.2022

14:22

1

Autor: Z.A.S.

Obavezno nabavite zrna kafe, jer kućom će prevladati predivan miris

Da kuća bude savršeno čista i da lepo miriše: Tri korisna trika koja momentalno deluju (VIDEO)
Čišćenje poda - Copyright Profimedia

Tik-Tok je prepun saveta i trikova, od kojih su neki zaista genijalni. Mnoge od njih daju iskusne domaćice koje su savladale sve moguće načine za brže, bolje i efikasnije čišćenje kuće. Neke od nji toliko uživaju u tome da stalno otkrivaju neke nove trikove, ali i rado iznova dele savete.

Šantel Mila, koja je na ovoj društvenoj mreži poznata kao Mama Mila, ne prestaje da nas zadivljuje videima u kojima nam redovno pokazuje šta sve korisno i brzo možemo da uradimo u kući.

Ovoga puta, otkrila je tri vrlo jednostavna trika uz pomoć kojih će nam kuća, za samo nekoliko minuta, fenomenalno zamirisati. Prema njenim rečima, trikovi deluju trenutno, tako da nećemo morati mnogo da čekamo na efekat.

Potrebno vam je samo nekoliko stvari: Zrna kafe, sveće, limun, soda bikarbona i eterično ulje.

Trik broj 1
Uzmite činiju ili dublju čašu koja je otporna na toplotu i u nju ubacite zrna kafe, a zatim u sredinu stavite svećicu i zapalite je. Toplota svećice će zagrejati kafu i cela kuća će poprimiti predivan miris.

Trik broj 2

Da biste se rešili mrlja od rđe i savršeno očistili sudoperu, uzmite sodu bikarbonu i limun. Šta je potrebno da uradite? Isecite limun na pola i na donju polovinu pospite sodu bikarbonu, koja će se "zalepiti" za pulpu, a zatim tim limunom izribajte sudoperu. Limunska kiselina će se pobrinuti za prljavštinu i svež miris, u kombinaciji sa sodom bikarbonom.

Trik broj 3
Za ovaj trik, Mama Mila kaže da joj je najdraži i da deluje za nekoliko minuta. Sve što je potrebno da uradite jeste da stavite 10 kapi eteričnog ulja u pola šoljice sode bikarbone. Zatim to pospite na tepih, ostavite da odstoji sat vremena i zatim usisajte. Uživaćete u rezultatima.

@mama_mila_ 3 easy tricks to leave your home smelling beautiful 🕊 #hometips #homecleaning ♬ Running Up That Hill (A Deal With God) - Kate Bush

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike