Kupila je dve kutije za hleb i za oko 2.000 dinara napravila noćni ormarić koji izgleda prefinjeno i skupo (VIDEO)

11.05.2022

16:10

0

Zaljubljenica u DIY projekte odlučila je da ne da novac za nov noćni ormarić već da će ga napraviti sama

Kupila je dve kutije za hleb i za oko 2.000 dinara napravila noćni ormarić koji izgleda prefinjeno i skupo (VIDEO)
kutija za hleb - Copyright Printscreen: TikTok/extra.ordinary.ho

Možda bi mnogi ljudi uživali opremajući svoje domove luksuznim predmetima, u realnosti to nije ni poželjno, ni zabavno, a ni moguće, ne možemo to uvek sebi da priuštimo.

Sva sreća pa postoje mreže i razne uradi sam ili DIY platforme i profili, gde uvek možemo da skoknemo po inspiraciju. 

Jedna dosetljiva žena iz Australije dokazala je da ne morate izdvojiti hiljade evra kako biste enterijer oplemenili nekim šik komadom za koji će te svi pitati gde ste ga kupili, ne misleći samo na njegovu posebnost već i uvereni da ste ga papreno platili.

U TikTok videu DIY entuzijastkinja, koja objavljuje pod akronimom @extra.ordinary.home, otkriva kako je pretvorila dve drvene kutije za hleb koje je platila preračunato otprilike 2.000 dinara u vrlo elegantan noćni ormarić.

@extra.ordinary.home So I got two bread bins from @kmartaustralia and stuck them together using glue and nails I acquired somewhere along the line from @bunningsau Following this I fashioned some timber legs using offcuts and stained them using @feastwatson Prooftint in 'Oak'. I attached the legs with screws and then painted the rest with Porter's Eggshell Finish in 'Wet Cement'. #kmarthack #breadbinhack #diy #diyfurniture #furniturehack #breadbin ♬ original sound - extra.ordinary.home

Uz video koji demonstrira šta je radila kaže: „Kupila sam dve posude za hleb i spojila ih pomoću lepka i eksera“, napisala je u opisu videa. Sama je oblikovala i drvene nogice od nekoliko manjih daščica i zalepila ih pomoću lepka, a potom ih obojila. Izbušila je dve rupe na dnu ormarića i pričvrstila noge, pa je kao rezultat dobila elegantni sivi ormarić.

Rezultat je toliko dobar, a još je zabavnije što je malo ko mogao pogoditi da je sve počelo s drvenim kutijama za hleb kakve mnogi imaju u vlastitim kuhinjama.

Printscreen: TikTok/extra.ordinary.ho
 

Deo za komentare bio je preplavljen pohvalama za impresivan komad nameštaja.

Ovako ormarić izgleda u enterijeru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike