Žena je oprala cev od relativno novog usisavača pa ostala u šoku količinom prljavštine

22.01.2022

10:59

0

Jedna žena je odlučila da se potrudi i očisti unutrašnjost svoje cevi od usisivača, pa je natopila vodom i ostala je šokirana

Žena je oprala cev od relativno novog usisavača pa ostala u šoku količinom prljavštine
profimedia-0594209212 - Copyright Profimedia

Rejčel Stamers je na Fejsbuku rekla da je imala usisavač "Henry Vacuum" i da u tri godine koliko ga je posedovala nikada nije razmišljala o čišćenju unutrašnje cevi. Međutim, jednog dana je čula za tu tehniku ​​pa je pomislila da će je isprobati i bila je zaprepašćena rezultatima.

Fotografiju rezultata podelila je u Fejsbuk grupi "Mrs Hinch cleaning tips and tricks", a mnogi su ostali šokirani samom metodom i rezultatima čišćenja.

- Imam "Henryja" i obožavam ga! Videla sam nekoga da to radi pre neki dan, pa sam pomislila da ću ga isprobati nakon što koristim ovaj usisavač više od tri godine - napisala je Rejčel u objavi, pa je podelila fotografiju na kojoj se može videti crevo usisavača kako neko vreme stoji u kadi punoj vode.

Printscreen/Facebook, Mrs Hinch cleaning tips and tricks
 

Nakon samo deset minuta, voda u njenoj kadi poprimila je tamnosmeđu boju, dok su se na vrhu vode skupile razne čestice prljavštine i prašine. 

Njena objava brzo je postala popularna, a mnogi korisnici su ostali šokirani količinom prljavštine te otkrili kako će odmah isprobati ovu metodu.

"Bojim se i da pomislim kakav je naš! Moj tata ga je imao nekoliko godina, a mi ga imamo od tada i mislim da to nikada nije učinjeno, barem ne od 2016. godine kada je tata preminuo”, komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Moj usisavač je star 10 godina i nikad nisam ovo uradila! Sigurno je odvratan…”

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike