Cveće je put do sreće: Sto za Uskrs pospite laticama

01.05.2021

19:19

0

Autor: Z. A.

Izvor: mojenterijer.rs

Trpeza za najradosniji hrišćanski praznik treba da bude puna cveća

Profimedia

Priredite svojoj porodici i gostima ukusna praznična jela, a ujedno ih očarajte kreativnim uskršnjim dekoracijama. Osim ukusno spremljene i lepo aranžirane hrane, veoma je bitno kako ćete postaviti sto.

Koristite voće, cveće i teme prolećne sezone. Budite sigurni da su stoni ukrasi čisti pre nego ih postavite u blizini namirnica. Napravite uskršnje dekoracije koje će dati poseban pečat prazničnom stolu.

Naručite ili napravite sveže cvetne aranžmane. Cveće je simbol proleća i Uskrsa. Stavite sveže rezano cveće u dekorativne vaze. Koristite jednostavnu dekoraciju kao centralnu tačku vašeg stola, a sveže latice cveća raspršite po stolu, prdlaže mojenterijer.rs.

Profimedia

mojenterijer.rs

mojenterijer.rs

mojenterijer.rs

 

Koristite bele ili pastelne sveće kako bi Uskrs bio što svečaniji. Postavite veliku dekorativnu činiju u centru vašeg stola i popunite je svežim voćem.
Rasporedite sveže zelenilo i latice cveća oko činije. Postavite male zeke latica.

Obratite pažnju na stolnjak i salvete. Uskadite ih sa ostatkom vaše dekoracije. Koristite prolećne printove, a salvete ukrasite prstenjem koje odražava prolećnu sezonu.

Posuđe od porcelana je odličan izbor. Može biti u jarkim bojama sa cvetnim motivima. Ukoliko je vaš stolnjak prošaran cvetovima, opredelite se za belo ili jednobojno posuđe.

mojenterijer.rs

Ne zaboravite da iznenadite vaše goste. Postavite mali poklon u svakom tanjiru na stolu. Uskršnje jaje sa inicijalima imena, ili male kesice ispunjene kandiranim bademima, voćem ili čokoladnim jajima.

mojenterijer.rs

Uživajte u praznicima i bogatoj prazničnoj trpezi.

Instalirajte našu IOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

možda će vas i ovo zanimati

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti