Došao je i taj dan: Za sve koji vole pivo i slaninu napravljeno je pivo sa ukusom slanine

23.11.2020

13:55 >> 20:17

0

Autor: Z. A.

Iako zvuči bizarno, mnogo je zainteresovanih

Došao je i taj dan: Za sve koji vole pivo i slaninu napravljeno je pivo sa ukusom slanine
Copyright Waffle House

Za sve ljude kojima je kombinacija slanine i piva kao iz raja izašla došao je i taj dan: uskoro će moći da uživaju u kraft pivu sa ukusom slanine. Naime, lanac restorana „Waffle House“ udružio se s pivarom „Oconee Brewing Company“ kako bi svetu ponudio jedinstven napitak, vodeći se onim da se slanina i pivo odlično slažu i da mnogo ljudi voli da ih kombinuje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI I: Kriva, a bez krivice: Svinjska mast je zdravija od ulja i margarina, za to postoje naučni dokazi

„Waffle House“, ćuveni lanac restorana, u saradnji s pivovarom „Oconee Brewing Company“ iz američke države Džordžije izbacio je prvo pivo sa svojim oznakom i nazvao ga „Bacon & Kegs“.

Lesli Tileri, direktorka za medije kompanije „Oconee“, rekla je da je saradnja prvi put nastala nakon što je u januaru 2019. kontaktirala sa „Waffle House“ kako bi procenili njihov interes za stvaranje nečeg novog i originalnog, prenosi CNN.

– Mislila sam i nadala se da će ih možda zanimati saradnja na stvaranju novog kraft piva, pa sam pronašla e-adresu nekoga u sedištu tog preduzeća i predložila ideju. Bio je ljubazan da odgovori sa spremnošću da se o toj ideji razgovara – priseća se Lesli.

Pexels

ČITAJTE I: Pravda za čvarke: Znamo da ste jedva čekali da čujete da su podjednako zdravi kao čija semenke

Nakon razgovora o ukusima koji bi mogli biti sinonimi za „Waffle House“, u pivo su dodali ekstrakt slanine i rođeno je novo pivo: „Bacon & Kegs“, ispričala je Tileri.

Pivo će biti dostupno u pivari od 18. decembra u six-packu, ali i u buretu za točenje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sata.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike