Torte iz bajke, kao da je pravila zla veštica: Toalet papir, mlada ili sumo rvač, predstavljamo najgore mladenačke torte ikada

24.11.2020

14:20 >> 11:24

0

Nadamo se da ove grozote nisu pokvarile venčanje

Torte iz bajke, kao da je pravila zla veštica: Toalet papir, mlada ili sumo rvač, predstavljamo najgore mladenačke torte ikada
Copyright Printscreen/plutchina

Venčanje se smatra jednim od najlepših dana u životu. Zbog toga se mladenci trude da sve bude savršeno, a da oni i gosti uživaju tog dana. Važan segment samog venčanja je mladenačka torta, tačnije trenutak kada je mladenci seku zajedničkim snagama.

Viđali smo različite torte, od onih najskromnijih, pa do ozbiljnih arhitektonskih čudesa. Poslastičari su ukrašavanje i pravljenje ovih torti razvili do savršenstva, a izbor je samo pitanje ukusa mladenaca.

Ipak, postoje i neuspeli projekti. Da li je do majstora ili je neko hteo da bude sam svoj majstor, tek donosimo vam 10 katastrofalnih svadbenih torti.

Kakvog su ukusa ne znamo, ono što je očigledno je da se neće pričati o mladinoj venčanici, orkestru i dekoraciji, već isključivo o njima.

  • Zlatna torta – definitivno nije opravdala svoj naziv. Nekim čudnim hemijskim reakcijama, boje ove torte opasno se približila zvanično najružnijoj boji – Pantone 448 C.

    Printscreen

    2. Torta na sprat – često je izbor mladenaca. Jedino što nismo sigurni da su mladenci imali u planu ovakvo arhitektonsko čudo.

    Printscreen

    3. Rolna toalet papira – ko bi, zaboga, želeo da ima ovakvu tortu na venčanju. Ok, pandemija je, ali ipak. Sigurno će im ostati torte i za naredne dane jer navala neće biti.

    Printscreen/LaMerMerci

    4. Mlada ili sumo rvač – jedno su hteli, a drugo dobili. Ne znamo kako su uopšte pristali da im se ovakva torta nađe na stolu.

    Printscreen/plutchina

    5. Jelen u prirodnoj veličini – torta je napravljena savršeno, ali čemu jelen na venčanju. Možda neka samo njihova simbolika. Poštujemo.

    Printscreen/Shady Maple Farm Market

    6. Dvorac iz bajke – nakrivljene kule i šlag koji se topi. Sigurno nije mladenačka torta kao iz bajke. Ili je možda pravila zla veštica?

    Printscreen/Cakewreks

    7. Paun – otmeni paun pretvorio se u ugojeno pile. Zamisao je lepa, a izvedba katastrofalna.

    Printscreen/Annette Davis Hill

    8. Uporedite šta je naručeno, a šta je stiglo. Jedino objašnjenje je da je tortu pravio totalni početnik.

    Printscreen/Jalapenolife

    9. Pluća, odrezak srce – nemamo nikakav “hint” šta bi ovo moglo da bude.

    Printscreen/nikdahl

    10. Na ovoj torti nešto je krenulo po zlu, pa je automobil ostavio blatnjave tragove. Nadamo se da se njihova bračna sreća neće otrgnuti kontroli poput mladenačke torte.

     

  • Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

    Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

    Najčitanije Vesti

    Ostale vesti iz rubrike