"Zašto Amerikanci jedu kao da imaju besplatno zdravstvo?" Italijani zgroženi imitacijama njihovih jela poručuju - ostavite našu kuhinju na miru!

05.04.2021

12:50 >> 10:44

0

Pogledajte urnebesne komentare na neka od jela iz italijanske kuhinje

"Zašto Amerikanci jedu kao da imaju besplatno zdravstvo?" Italijani zgroženi imitacijama njihovih jela poručuju - ostavite našu kuhinju na miru!
Copyright Pixabay

Nisu bez razloga Italijani ponosni na svoju kuhinju, a posebno na pice i testenine koje pripremaju na različite načine. Naravno, tu su i čuvene poslastice sladoled i tiramisu kojima nema premca.

Na Twitteru postoji nalog koji je posvećen isključivo italijanskoj hrani. Naime, nalog @ItalianComments deli hranu kojom su Italijani zgroženi, a reč je o lošim imitacijama i verzijama njihovih jela.

Komentari su urnebesni, a u nastavku pogledajte neke od njih:

1. Zašto Amerikanci jedu kao da imaju besplatno zdravstvo?

2. Zašto italijanska pizza izgleda tako loše? Izgleda nejednako i neproporcionalno dok američka pizza izgleda stvarno proporcionalno i dobro u dizajnu i teksturi – “Oh da, sveži sloj rastopljene plastike na disku od krede.”

3. Prvi pokušaj karbonara tune – “Ne znam kako se priprema karbonara s tunom, ali sam siguran da nije trebalo da obavite veliku nuždu u lonac.”

4. Dečko je napravio ovo za večeru. I da, dodao je kečap posle – “Nadam se da je “večera” ime vašeg psa.”

5. Karbonara šefa Šon Kelija – “Vreme koje je uložio za dekoraciju mogao je iskoristiti kako bi napravio pravu karbonaru.”

6. Dekonstrukcija špageta bolonjez – Mišel: “Dekonstruisaću ti facu”, Frančesko: “U Bolonji (grad u Italiji) se ovaj abortus kažnjavao sa 27 godina zatvora.”

7. Njoke u sosu. Ja sam kulinarski genije – Lidia: “Oni će postati predivni leptiri.”

8. Špageti karbonara – Rikardo: “Ovo čak nisu ni špageti”, Paolo: “Prijatelju, salmonela mi je najdraži nadev.”

9. Polomite li špagete pre kuvanja? – “Polomiš li ti svom detetu kosti pre nego što ode da se igra napolju? Ista stvar.”

10. Torteline u sporom kuvanju – Frančesko: “Tako da imaš više vremena da uvidiš svoje greške?”

pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike