Samohrani tata ima genijalan način da se njegova ćerka zdravo hrani: Svakoga dana sprema joj bajku na tanjiru

10.04.2021

14:50 >> 12:29

0

Kuvanje mu je, kako kaže, oduvek bilo velika strast

Samohrani tata ima genijalan način da se njegova ćerka zdravo hrani: Svakoga dana sprema joj bajku na tanjiru
Instagram: @dads_happy_meals

Poznato je da deca nisu baš veliki obožavaoci voća, povrća i drugih zdravih namirnica, ali jedan samohrani otac setio se genijalnog načina kako da njegova devojčica jede super zdravo, a da joj ne bude dosadno i neprivlačno. Majkl Viks iz Solsberija u Engleskoj svojoj četverogodišnjakinji svaki dan priprema obroke u obliku likova iz crtaća i popularnih dečjih motiva.

Pepa Prase, „Zaleđeno kraljevstvo“, „McDonald’s Happy Meal“, cveće, sunce, biljke… Sve to našlo se barem jednom na tanjiru malene Silvije.

– Pre nekoliko godina postao sam samohrani otac i bio sam zaista zbunjen, upao sam u neku rutinu pa je Silvija najčešće jela pržene krompiriće i pileće medaljone. Kada sam shvatio da preterujemo, odlučio sam da počnem da pripremam sve stvari u zdravijem obliku. Prvo što sam napravio bila je zdrava verzija „McDonald’sa“ – nakon toga ideje su se samo počele nizati.

View this post on Instagram

A post shared by Michael Weeks (@dads_happy_meals)

Majkl kaže kako mu je dosta ljudi predložilo da napiše knjigu, pa je ozbiljno počeo da razmišlja o tome.

– Kuvanje mi je oduvek bilo strast, a htio sam da Silvija jede što više raznovrsnu i dobru hranu. Uspeo sam da pronađem način za to koji je i meni zaokupirao misli – ispričao je super tata za Metro.

možda će vas i ovo zanimati

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam