ŠTARK INTEGRALNI KEKSIĆI - UKUSNA DOZA ENERGIJE ZA AKTIVNE LJUDE

24.03.2023

09:00

0

Keksići koji će vas osvojiti svojim ukusom, postaće vaš stalni izbor za zdraviji obrok jer su obogaćeni vlaknima i upotpunjuju dobar osećaj

ŠTARK INTEGRALNI KEKSIĆI - UKUSNA DOZA ENERGIJE ZA AKTIVNE LJUDE
Copyright Promo

Bilo da vam je potrebna doza energije da započnete dan, slatko zadovoljstvo na pauzi za ručak ili pun ukus uz večeru za opuštanje poslije dnevnih napora, Štark Integralni Keksići su pravi izbor.

U svojoj osnovi Keksići sadrže integralno brašno, ovsene pahuljice i hrskave žitarice koje vam pružaju neodoljiv ukus i uživanje u svakom zalogaju. Keksići koji će vas osvojiti svojim ukusom, postaće vaš stalni izbor za zdraviji obrok jer su obogaćeni vlaknima i upotpunjuju dobar osećaj.

Promo
 

 

Koristeći zamajac brojnih promena u okviru kompanije koja je deo Atlantic grupe, Štark brend je lansirao značajan novitet u kategoriji keksa koji je u skladu sa potrebama i željama potrošača - Štark Integralne Keksiće.

Predstavljanje Keksića u okviru Štark brenda, jasno je definisan i značajno istaknut kroz nova modernija pakovanja i atraktivnu komunikaciju, te smo sigurno da će lako pronaći put do vašeg srca i izmamiti osmeh.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike