Misteriozni "šef" opčinio je ljubitelje hrane širom sveta, ne znaju ko je, ali njegove recepte napamet znaju (VIDEO)

20.03.2023

17:18

0

Autor: I.K.

Lice mu nikad ne vidimo, ali zato specijaliteti koje sprema "pet jezika govore"

Misteriozni "šef" opčinio je ljubitelje hrane širom sveta, ne znaju ko je, ali njegove recepte napamet znaju (VIDEO)
misteriozni šef kuhinje - Copyright Instagram/themysteriouschef_

Pre godinu otvorio je nalog na Instagramu, a godinu pre toga na TikToku gde je i pridobio milionske pratioce širom sveta.

Lice mu nikad ne vidimo, ali zato specijaliteti koje sprema "pet jezika govore". 

Zaštitni znak njegovih nesvakidašnjih videa je i pas Lea, koja strpljivo čeka da on spremi poslasticu te da "odobri" to što on kuva. 

Za razliku od većine poznatih "šefova kuhinje" koji koriste prednosti raskošnih kuhinja, frižidera kao "trokrilni ormar", gomile posuda i posudica koje im stoje na nepreglednim radnim površinama o kojima svaka domaćica sanja, misteriozni šef specijalitete priprema uvek napolju, u šumi, pored reke, na komadu kamena ili drveta, u svim vremenskim uslovima.

 

 

Umeće seckanja, kombinovanja različitih ukusa, osećaj za dobar komad mesa, raznovrsnost povrća, začina i raznih dodataka svakako ne manjka. Naprotiv. Dok njega gledate, deluje kao da je spremiti bogat ručak ništa lakše i to na minimumu prostora.

Naravno da njegova veština ostavlja utisak lakoće, ali lakoće koju poseduju vrhunski profesionalci. Njegovi recepti su bogati i privlačni pa nije ni čudo da ga prate milioni i milioni. Šta više, kod njega nema muzičkih efekata, čuje se svaki zamah noža, udarac u radnu ploču, isečena paprika ili komad mesa, luk... Dok on sprema ručak, čujete šum potoka u pozadini, pa i vetra. Zvuk poklopca na kotlu iznad vatre.

Njegove specijalitete na kraju proba i Lea, prelepa akita, koja tako i odobri da li je nešto dobro spremljeno. Nismo primetili do sada da je nečim bila nezadovoljna.

Jeste li već zapratili misterioznog šefa?

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike