Najtraženiji jelovnik na Guglu: Šta jede princeza od Velsa i koje tri namirnice nije smela da okusi za života Elizabete II

01.10.2022

12:42

0

Autor: Z. A.

Svaki njen korak i zalogaj se budno prate

Najtraženiji jelovnik na Guglu: Šta jede princeza od Velsa i koje tri namirnice nije smela da okusi za života Elizabete II
Copyright Profimedia

Kejt Midlton uvek izgleda besprekorno. Njen plan ishrane je među najguglanijim na svetu. Kako joj to uspeva? Šta jede tokom dana? Imamo odgovor na pitanje kako izgleda jelovnik kojem Kejt Midlton duguje vitku figuru.

Kejt Midlton ima lepu kožu, kosu i nokte, a za to je bez sumnje zaslužna njena svakodnevna ishrana.
Zanimljivo je kako je njen plan ishrane najtraženiji u Google pretrazi među kraljevskom porodicom, a godišnje ima čak 55.000 pretraživanja.

Kejt voli da jede razna nutritivno bogata jela, a navodno većinu obroka kuva sama kod kuće. Osim zdrave ishrane, Kejt puno pažnje pridaje i vežbanju, što dodatno doprinosi njenom izgledu.

Doručak

Vojvotkinja od Valsa velika je obožavateljka ovsa, koji je drži sitom i obezbeđuje s dovoljno energije za sve događaje, vežbanje i trčanje za troje dece.

Poznata je i po tome što sebi pravi smutije pune antioksidansa. Često kombinuje kelj, spirulinu, maču, spanać, zelenu salatu i borovnice.

Pixabay
 
Ručak

Prema rečima nutricionista, Kejt preferira organske i sirove namirnice.

- Za ručak najviše voli salatu od lubenice, koju meša s avokadom, lukom, krastavcima i feta sirom. To je ukusan spoj slatkog i slanog - piše Express.

Pexels
 
Užina

Kad poželi užinu, Kejt bira sirovo voće i povrće, niskokalorične kokice ili masline – koje obožava, godži bobice koje jačaju imunitet.

Unsplash
 
Večera

Dok tokom dana jede laganiju hranu biljnog podrekla, Midleton se za večeru prepušta tradicionalnim engleskim jelima. Voli pečenu piletinu princa Vilijama, pice, testenine i kolače. Izvor blizak kraljevskoj porodici otkriva da budući kralj i njegova supruga vole i suši.

Profimedia
 
Desert

Miljenica Britanaca s vremena na vreme se voli zasladiti pudingom od karamele. To je jedini desert koji je prethodni kuvar kraljevske porodice Daren Makgrejdi mogao izdvojiti kada je ishrana princeze od Velsa posredi.

Printscreen/YouTube, QVC Originals
 
Šta nije smela da jede dok je Elizabeta II bila živa

Kuvar Makgrejdi otkrio je kako je Kejt bilo zabranjeno da jede krompir, pirinač ili testeninu za večeru, i to za života kraljice Elizabete II.

Takođe, kada ide na putovanje, zabranjeno joj je da jede školjke jer vrlo lako mogu uzrokovati trovanje.

- Članovi kraljevske porodice po pravilu ne konzumiraju plodove mora dok su u inostranstvu kako ne bi došlo do trovanja hranom, što bi usporilo kraljevsku turneju. Ali Kejt tu pravi izuzetak i donosi hrabre izbore. Voli da eksperimentiše s hranom - tvrde upućeni.

Bonus video:

 


 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike