Ne morate ništa da dodajete, dovoljno je samo da ga nekoliko puta bacite na sto: Najbolji trik za sočno mleveno meso koje se neće raspadati

31.08.2022

12:37

0

Autor: Z.A.S.

Trik zlata vredan

Ne morate ništa da dodajete, dovoljno je samo da ga nekoliko puta bacite na sto: Najbolji trik za sočno mleveno meso koje se neće raspadati
Mleveno meso - Copyright Profimedia

Mleveno meso se koristi za pripremu mnogih jela, a mnoge domaćice kupuju i veće količine, pa ih posle odvajaju, pakuju i stavljaju u zamrzivač kako bi ga u kući bilo kad god zatreba.

Iskusne domaćice koriste i nekoliko trikova da mleveno meso bude sočnije i ukusnije, a neke od njih sigurno i vi znate.

Međutim, verujemo da ovaj sa bacanjem još uvek niste isprobali.

Dobro ste pročitali - bacanje. Ukoliko planirate da napravite faširane šnicle ili ćufte u paradajz sosu, obavezno isprobajte ovaj trik, jer će meso biti mnogo sočnice, a neće se ni raspadati.

Šta je potrebno da uradite?

Uzmite činiju, u nju stavite mleveno meso i pomešajte ga sa začinima po žeji. Slobodno koristite sve što biste i inače, a kada sve budete dobro sjedinili, stavite meso u kesu i zavežite je, ali tako da ostavite malo prostora, da bi vazduh mogao da cirkuliše.

Pixabay
 

Zatim podignite kesu na visinu do 30 santimetara i onda je bacite. Ovaj postupak ponovite 15 puta. Meso, nakon toga, stavite na pola sata u frižider.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike