Recept dana: Punjene pileće rolnice - preukusno dekorativno jelo zbog kojeg će svi misliti da ste satima bili za šporetom (VIDEO)

29.08.2022

05:37

0

Autor: Z.A.S.

Odličan izbor i za ručak i za večeru, ali i ukoliko su vam se najavili gosti

Recept dana: Punjene pileće rolnice - preukusno dekorativno jelo zbog kojeg će svi misliti da ste satima bili za šporetom (VIDEO)
Pileće rolnice - Copyright Printscreen/YouTube/FooDee

Ljubitelji piletine će biti oduševljeni receptom, a oni koji je baš i ne vole toliko imaju savršenu priliku da je zavole.

Rolovana piletina sa sirom i paradajzom je savršen izbor i za ručak i za večeru, ali i ukoliko vam dolaze gosti. Misliće da ste sate proveli u kuvanju.

Istina je da vam za pripremu, ipak, neće biti potrebno mnogo vremena, a toliko će lepo izgledati da nećete moći da odlučite da li je lepša ili ukusnija.

Sastojci:

- 3 komada pilećeg filea
- 1 kašika jogurta
- 1 kašika senfa
- 1 čen belog luka
- pola paradajza
- 150 g sira
- so, biber, bosiljak

Pixabay
 

Priprema:

Isecite pileći file na tanke šnice, a zatim sa obe strane posolite i pobiberite. Jogurt, senf i mleveni beli luk pomešajte i premažite svaki pileći file ovom mešavinom, ali samo sa jedne strane. Stavite na pileći file parče paradajza, sira, bosiljka i praziluka, a zatim urolajte. Rolnice stavite u pleh koji ste prethodno premazali i pecite oko 20-25 minuta na 200 stepeni. Pospite ih rendanim sirom i pecite jo 5-7 minuta na istoj temperaturi.
Bon appetit!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike