Sve vreme pogrešno koristite kesice za led: Ovo je jedini ispravan način! (VIDEO)

20.07.2022

12:42

0

Autor: D. R.

Jedna žena je postala hit na mrežama nakon što je tvrdila da svi koristimo kese za led na „pogrešan“ način, a onda i pokazala kako se to pravilno i mnogo jednostavnije radi

Sve vreme pogrešno koristite kesice za led: Ovo je jedini ispravan način! (VIDEO)
profimedia-0316847974 - Copyright Profimedia

Društvene mreže su definitivno riznica različitih saveta i trikova koji zaista umeju da vam olakšaju život, ali i koji pokazuju kako većina nas neke predmete koristi na pogrešan način.

Tako je jedna žena oduševila svoje pratioce kada je pokazala da postoji jedan jedini ispravan način otvaranja kesica sa kockicama leda; a čini se da su mnogi i to godinama radili pogrešno...

Trik je prvi put na društvenim mrežama objavljen 2019. godine, a nedavno je, kako prenosi „Mirror“, ponovno postao viralan kada je objavljen na popularnoj aplikaciji TikTok.

Video pokazuje kako možete brzo i jednostavno izvaditi led iz kesice i da vam nijedna kockica ne ispadne, kako to inače biva.

Umesto da pažljivo izvadite svaku pojedinačnu kockicu leda iz kesice, uspećete da izvadite sve kockice leda odjednom. Kako bi uklonili led, jednostavno rastegnite kesicu horizontalno i vertikalno. Na ovaj način se segmenti odvajaju i pretvaraju u jednu kesu, pa sve kockice leda odjednom padaju na dno. Tada možete izvaditi led ili lako uzeti koliko god kockica želite.

Video je pregledan gotovo 15 miliona puta i ima više od milion reakcija. Većina pratilaca je bila zapanjena ovom brzom i jednostavnom tehnikom ​​vađenja kockica leda, međutim, neki su istakli da to zapravo i nije nova informacija jer na kutiji piše da to učinite na ovaj način, ali čini se da mnogi ljudi još uvek ne znaju za to, a i ruku na srce - ko čita uputstvo za kese za led?

"Briljantno, voleo bih da sam za ovo ranije znao", komentarisao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: "Godinama sam to potpuno pogrešno radila... moram sada da kupim još kesica za led!"

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike