Kako da ovog leta uvek budete u društvu broja 1?

18.07.2022

07:00

0

Ovog leta nije toliko važno gde ste, već sa kim ste i u čemu zajedno uživate

Kako da ovog leta uvek budete u društvu broja 1?
iStock-1096158132 - Copyright Promo

Niste još odlučili gde ćete na odmor? Nije važno gde si, nego sa kime si – čuvena izreka koju ste sigurno čuli. Beg od vrelih letnjih dana možete potražiti na moru ili planini, na obližnjoj reci ili jezeru, u parku ili u prirodi. Za koju god opciju se odlučite nećete pogrešiti, jer uživanje je zagarantovano ako se nađete u društvu broja 1.

Avanturisti znaju da istraživanje novih destinacija, plivanje, veslanje, planinarenje i šetnja znaju da budu naporni, pa je neophodno da uvek uz sebe imate užinu koja će vam obezbediti dovoljno energije tokom čitavog dana. Ukoliko ipak pripadate drugoj grupi koja voli da leži na plaži i čita omiljenu knjigu, onda sigurno znate koliko je svaki momenat upotpunjen uz laganu zakusku.

Promo
 

Namirnica koja je najbolji saveznik za dobro zdravlje i izgled u letnjim danima pred nama je definitivno riba. Osim vitamina D, B2, cinka, joda, gvožđa, fosfora i proteina koje sadrži, odnos masti i belančevina u mesu ribe daleko je povoljniji nego u mesu životinja.

Slatkovodna vrsta ribe koja ne može živeti u zagađenom okruženju i spada u najkvalitetnije vrste je pastrmka. Mnogi je zovu “nekrunisana kraljica riba”, jer njeno često konzumiranje u ishrani poboljšava kvalitet života i stanje organizma. Ostaje samo pitanje kako je najbolje pripremiti?

Promo
 

Ne morate nositi roštilj sa sobom, niti brinuti da li ćete znati da spremite pastrmku na pravi način. Novi, pun ukus Argeta paštete od pastrmke, u praktičnoj ambalaži za koju uvek ima mesta u rancu ili torbici, omogući će vam da svako svoje putovanje ili avanturu provedete u društvu najboljih – jer Argeta je imenovana za br. 1 riblji namaz u Evropi. Vaša čula će uživati u prepoznatljivom ukusu pažljivo biranih fileta pastrmke koji upotpunjuju limunov sok, ruzmarin i prirodni začini, a BEZ formula (FREE FROM) garantuje da je svaka Argeta pašteta BEZ konzervansa, veštačkih boja, pojačivača ukusa, palminog ulja i glutena. Ovaj lako maziv riblji namaz odlično se slaže sa hrskavim hlebom, integralnim grisinama ili štapićima od povrća.

Promo
 

Još uvek niste probali? Iznenadite svoje najdraže zakuskom, servirajte Argeta paštetu od pastrmke na pikniku ili pauzi za odmor i budite sigurni da ćete i vi biti broj 1 u društvu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike