Recept dana: Mini-pice od krompira - nemaju brašno i ne mese se, a biće gotove brže nego što mislite (VIDEO)

16.05.2022

05:44

0

Sastojke možete i sami da birate, a ova varijanta je najjednostavnija

Recept dana: Mini-pice od krompira - nemaju brašno i ne mese se, a biće gotove brže nego što mislite (VIDEO)
Mini pice od krompira - Copyright Printscreen/YouTube/Cooking Haru :)

Teško da ćete naći nekoga ko ne voli picu. U kojoj god varijanti da je spremate, verujemo da je uvek preukusna, ali ova, malo izmenjena verzija, će vas, sigurni smo, oduševiti.

Osim što su preukusne, mini pice od krompira i prelepo izgledaju, pa vas tako, sasvim sigurno, neće biti sramota da ih poslužite gostima.

Nema više pravljenja testa, krompir će mu biti fenomenalna zamena, a poštedeće vas, kako mešenja, tako i prljavih sudova.

Koristite koje god sastojke želite, baš kao kada biste spremali picu koju volite. Priprema nije komplikovana i kada ih jednom budete pripremili, postaće vam omiljene.

Sastojci:

- 10 malog krompira (oko 65-75 g svaki)

- čeri paradajz
- paradajz sos
- mocarela sir
Pexels
 

Priprema:

Skuvajte krompir, a zatim ga stavite na pek papir koji ste prethodno posuli brašnom ili skrobom. Stavite preko krompira list pek papira, a zatim ga spljoštite nečim teškim. Pospite ga skrobom i ispržite u nauljenom tiganju, a zatim ga, kada ga budete okrenuli na drugu stranu da se prži, premažite paradajz sosom i poređajte čeri paradajz koji ste isekli na kolutiće. Pospite preko mocarelu, a zatim smanjite vatru i sačekajte da se sir istopi. Možete i da ga poklopite. Pospite origanom ili suvim peršunom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike