Sportska „Honda CR-V Black Edition“ stigla u Srbiju: Hibrid s najboljim paketom sigurnosne opreme

03.10.2021

11:50

0

Inteligentni sistemi za prevenciju sudara i izletanje sa puta, kao i za praćenje situacije u saobraćaju predstavljaju alate koji ulivaju poverenje i pružaju oslonac putnicima

Sportska „Honda CR-V Black Edition“ stigla u Srbiju: Hibrid s najboljim paketom sigurnosne opreme
Honda

Željno iščekivan model, uzbudljivi „Honda CR-V Black Edition“ sa sportskim karakteristikama, od sada je na raspolaganju i vozačima u Srbiji, a koji će izvesno uživati u svakoj posebnosti ovog sofisticiranog hibrida.

Najprodavaniji „Hondin“ SUV na svetu sada je dostupan s paketom opreme „Black Edition“ kod verziji sa hibridnim pogonom. Ovaj prostrani i aerodinamični model jedinstvenog dizajna odlukuje komforan, relaksirajući ambijent kombinovan sa praktičnošću i pogodnostima velike kabine.

Ljubitelji hibrida na raspolaganju će imati inteligentnu Multi-Mode Drive (i-MMD) efikasnu tehnologiju koja automatski bira između električnog, hibridnog ili klasičnog pogona smanjujući potrošnju goriva i emisiju ugljen-dioksida i čineći da automobil uvek koristi energiju na najoptimalniji način.

Honda
 

Besprekorni i prefinjeni „Honda CR-V Black Edition“ obiluje pametnim rešenjima i korisnisnim inovacijama koji čine ovu petu generaciju CR-V-a pravim vozačkim SUV-om. Kreiran je za one koji znaju da uživaju u sofisticiranom enterijeru sa modernim infotainmentom uz udobnost i svestranost po kojoj je CR-V poznat.

Njegov markantni izgled odlikuju tamne definicije sastavnih komponenti: od crnih, sportskih 18-inčnih aluminijumskih točkova, crno-hromiranih lajsni i ukrasa koji naglašavaju dinamični oblik, do svih pažljivo kreiranih elemenata enterijera i sedišta presvučenih crnom luksuznom kožom.

„Honda CR-V Black Edition“ je pouzdan partner jer poseduje SENSING paket sigurnosne opreme, koji je dizajniran tako da putnicima pruži maksimalnu sigurnost tokom vožnje.

Honda
 

Inteligentni sistemi za prevenciju sudara i izletanje sa puta, kao i oni za praćenje situacije u saobraćaju predstavljaju alate koji ulivaju poverenje i pružaju oslonac putnicima jer ovaj „Hondin“ SUV samostalno ukazuje i bira najoptimalnija bezbednosna rešenja.

„Honda CR-V Black Edition“ uliva poverenje koje neće biti iznevereno ni u najdelikatnijim misijama jer je lojalan saveznik svima koji se opredele za vozilo HONDA CR-V.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Z. A.

Najčitanije Vesti