Prodaje se BMW u kom je ubijen Tupak Šakur: Koliko koštaju tragovi smrti (VIDEO)

14.09.2021

09:35 >> 09:41

0

Autor: Z. A.

Auto trenutno može da se vidi u salonu nedaleko od mesta ubistva

Prodaje se BMW u kom je ubijen Tupak Šakur: Koliko koštaju tragovi smrti (VIDEO)
Copyright Printscreen: YouTube Celebrity Cars

Automobil marke BMW 750iL iz 1996. godine, u kome je ubijen jedan od najvećih repera svih vremena, nedavno se ponovo našao na tržištu i u MGM Grand hotelu, u Las Vegasu.

Automobil koji je originalno registrovao studio „Death Row Records” uskoro će se pojaviti na događaju aukcijske kuće „Celebrity Cars Las Vegas” sa cenom od 1,75 miliona dolara, piše Autoblog.

čitajte i ovo

Crni BMW Tupaka Šakura prvi put se posle dužeg vremena pojavio u seriji Pawn Stars tokom 2018. godine, po ceni od 1,5 miliona dolara, ali do sada nije pronašao novog vlasnika.

Sudeći prema prodavcu, ovaj predivni Bavarac potpuno je restauriran, ali su na pojedinim mestima i dalje vidni tragovi na kojima su, kako se veruje, nekada bile rupe od metaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tupac Shakur (@2pac)

BMW Serije 7 iz devedesetih godina poseduje 5.4 litarski 12-cilindrični motor sa automatskim menjačem i 194.799 pređenih kilometara.

Najveći deo slave ovog modela jeste njegovo mesto u hip hop istoriji, sa vlasničkom knjigom i pratećom dokumentacijom koja to dokazuje.

Legendarni automobil trenutno je izložen u salonu polovnjaka „Las Vegas Celebrity Cars Auto Showroom“, nedaleko od mesta gde se dogodilo ubistvo 1996. godine.

čitajte još i ovo

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike