Kakav poduhvat! Od "mercedesovog" kombija napravili svemirski brod iz "Zvezdanih staza"

20.01.2021

20:21 >> 15:05

0

Odličan i za biznismene koji su stalno u pokretu jer u njemu možete organizovati sastanak, uživo ili onlajn

Kakav poduhvat! Od "mercedesovog" kombija napravili svemirski brod iz "Zvezdanih staza"
Copyright Profimedia

Ovo je možda jedna od najboljih transformacija kombija ikada viđana. Naime, inspirisani sagom “Zvezdane staze” – uz vrata koja se otvaraju klizno, a dele kupatilo od ostatka kombija, a pregrađuju i prostor između vozača i putnika. Dizajneri su uspeli da maksimalizuju prostor, a ručno je prerađen od strane kompanije “Becker” koja radi prilagođavanja po meri. A ovaj “sprinter JatVan” u osnovi je “mercedesov” kombi.

Profimedia

Dizajner enterijera je luksuzan, sa delovima od kože i drveta, a tu je i TV ekran visoke definicije, koji može služiti za časove opuštanja, ali i za onlajn sastanke. Za ljude koji se bave nekim biznisom, a stalno su u pokretu, tu je opremljen bar sa pićem, kao i ostala oprema za sastanke, kako uživo, tako i preko video-poziva.

Profimedia

Za osnovu je uzet “mercedes” benz sprinter kombi, u obe varijante međuosovinskog rastojanja. Za izgradnju unutrašnjosti korišćeni su lagani, kompozitni materijali. Unapređeni prednji deo ima visokokvalitetni sistem klimatizacije, grejanja i ventilacije, te je konstantno snadbevanje svežim vazduhom koji je pročišćen od prašine, ugljenika, a sadrži i HEPA filtere.

Profimedia

Pročitajte još

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike