Bakica (77) zapalila automobil jer ga je vozila samo u prvoj brzini

27.05.2021

10:55 >> 10:56

0

Samo sam bila oprezna. Ne želim da zovem decu i unuke da me voze do prodavnice, lepše je biti samostalan, rekla je ona

Bakica (77) zapalila automobil jer ga je vozila samo u prvoj brzini
Copyright Unsplash/Oli Woodman

Kada se na parkingu ispred zgrade u Bjelovaru zapalio “fiat punto” u vlasništvu jedne 77-godišnje žene, policiji u prvi mah ništa nije bilo jasno. A onda su u razgovoru sa vlasnicom, shvatili zbog čega je do požara došlo.

– Nakon što pet meseci nisam vozila, sela sam u automobil i krenula prema centru grada. Sećam se da sam prebacila u prvu brzinu i krenula! Budući da sam tražila parking mesto, vozila sam skroz polako, parkirala sam auto i otišla sam u grad – rekla je vlasnica izgorelog automobila za MojPortal.hr

– Moja kuća je svega kilometar dalje od Demetrove ulice, gde sam ostavila auto. Kada sam se za sat vremena vratila, policija i vatrogasci bili su u ulici. Šokirala sam se kada sam videla da stoje pored mog auta, koji je bio prekriven penom! Tada su mi ispričali da se zapalio!

Automobil, koji je izgoreo prošlog petka, zapalio se jer ga je vlasnica vozila samo u prvoj brzini. Žena, inače, živi sama od kada joj je suprug preminuo, pa da ne bi neprestano nekoga molila za pomoć, povremeno svojim automobilom ide do centra grada ili groblja.

– Samo sam bila oprezna. Ne želim da zovem decu i unuke da me voze do prodavnice, lepše je biti samostalan. Jako mi je teško zbog svega! – rekla je gospođa.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike