Žal za detinjstvom: Veliki dečaci spuštaju se malim biciklima niz brdsku stazu i to je urnebesno (VIDEO)

06.07.2021

17:19 >> 18:56

0

Autor: Z. A.

Taj mali bicikl ostaće simbol odrastanja i samostalnosti

Žal za detinjstvom: Veliki dečaci spuštaju se malim biciklima niz brdsku stazu i to je urnebesno (VIDEO)
Copyright Printscreen: YouTube/Tom Caldwell

Prva vožnja bicikla nakon skidanja pomoćnih točkića pruža osećaj slobode koji ćete teško ponoviti u životu. Polaganje vozačkog ispita i podizanje dozvole je velika stvar, ali za mnoge će taj mali bicikl ostati simbol odrastanja i samostalnosti.

možda će vas i ovo zaniamti

Tom Kaldvel je odlučio da ponovi taj trenutak sa svojim prijateljima, ali na malo opasniji i daleko zabavniji način. On i njegovo društvo odlučili su da se spuste planinskom stazom za brdske bicikle, ali ovaj put malim dečjim biciklima. Skupilo se šaroliko društvo odraslih muškaraca na majušnim biciklima, ali svi su se odvažili da se spuste nimalo laganom stazom. I pritom su se odlično zabavili. Našlo se mesta i vremena i za atraktivne egzibicije, pa i skokove. Nema sumnje, ovo je dokaz da ponekad vredi i ona „manje je više“.

možda će vas i ovo zanimati

Ovaj video je odličan uvod u priču započetu ET-jem i Eliotovim pedaliranjem koja će doseći vrhunac na Olimpijadi u Tokiju kada će vozači BMX-a nastupiti u svojoj disciplini. I da, svi ovi dečji bicikli su nakon spusta očišćeni i donirani lokalnom dobrotvornom udruženju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike