Pacovi masovno napadaju „Tesline“ automobile, a poznato je i zašto to čine

18.07.2021

11:50 >> 13:06

0

Autor: Z. A.

Ovo je najnoviji proizvođač automobila koji napadaju glodari

Pacovi masovno napadaju „Tesline“ automobile, a poznato je i zašto to čine
Pixabay

Prema pisanju „New York Postu“, pritužbe na to da „tesle“ napadaju pacovi su u porastu i sada predstavljaju značajnu brigu za mnoge vlasnike ovih automobla.

Razumljivo, kupci novih automobila nisu oduševljeni kada, nakon što plate visoku premiju za moderni automobil, otkriju da je zbog upotrebe određene vrste materijala on primaljiv glodarima.

možda će vas i ovo zanimati

U čemu je problem? Kako piše Revija HAK, rastući problem u automobilskoj industriji svodi se na upotrebu izolacijskog ožičenja na bazi soje umesto materijala na bazi nafte koji su se koristili do pre desetak godina. A soja privlači glodare…

Nekoliko proizvođača automobila suočilo se s tužbama zbog rastućih problema sa pacovima. Međutim, do sada „Tesla“ nije morao da se suočava s pravnim postupkom zbog ovih problema.

To se, međutim, može promeniti, jer sve više vozilatesla“ počinje da se pojavljuje u gradovima sa značajnom populacijom glodara poput Njujorka, izveštava NYP.

Tesla Motors

Postpandemijski aranžmani u kojima su kancelarije zatvorene ili zapošljavaju manje stalno zaposlenih radnika možda su takođe doprineli promeni jer pacovi traže alternativne izvore hrane…

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi