Sve je moguće na proleće: Dunav osiguranje donosi brojne popuste na kasko osiguranje

20.03.2023

13:59

0

Pored brojnih pogodnosti za ugovaranje auto-kaska, moguće je ostvariti i dodatne popuste na premiju osiguranja od auto-nezgode i pomoći na putu

Sve je moguće na proleće: Dunav osiguranje donosi brojne popuste na kasko osiguranje
Copyright Promo

Povodom Prolećne akcije za osiguranje automobila koja će trajati do 30. 4. 2023. godine, Kompanija „Dunav osiguranje“ pripremila je niz pogodnosti za sve vlasnike motornih vozila koji žele da zaštite sebe i svoje vozilo od svake nezgode nastale u saobraćaju.

U periodu trajanja akcije, vlasnicima vozila koji zaključe auto-kasko polisu Kompanija „Dunav“ omogućava 15% popusta na visinu premije osiguranja za nova vozila, odnosno 10% popusta na premiju osiguranja za polovna vozila, uključujući i obnovu osiguranja. Pored tih popusta, vlasnici vozila koji odluku o kupovini kaska donesu tokom trajanja prolećne akcije mogu da očekuju i poklon vaučer u vrednosti od 4.000 dinara. Kao nagrada klijentima za lojalnost, ovaj poklon se dobija uz svaku zaključenu kasko polisu za nova vozila, odnosno prilikom obnove ili zaključivanja kasko osiguranja za polovna vozila čija premija sa porezom prelazi 20.000 dinara. Vaučer se može iskoristiti u okviru široke mreže „Dunav auta“ za potrebe tehničkih pregleda, ali i za usluge auto-kozmetike, nabavku auto-guma i sl.

Poklonima tu nije kraj. Svi koji tokom Prolećne akcije zaključe kasko polisu za nova vozila dobijaju i gratis polisu osiguranja pomoći na putu – benefit paket. Ova polisa pokriva sve osnovne rizike koji se mogu dogoditi na putovanju u Srbiji i širom Evrope, i omogućava brzu putnu asistenciju koja je dostupna 24/7.

Pored brojnih pogodnosti za ugovaranje auto-kaska, moguće je ostvariti i dodatne popuste na premiju osiguranja od auto-nezgode i pomoći na putu. Zaključivanjem ovih polisa, ostvaruje se popust od 30%, i to na premiju osiguranja izabranog paketa pomoći na putu za polovna vozila, kao i za osiguranja od auto-nezgode. U slučaju da se ove dve polise zaključuju istovremeno, odobrava se popust od čak 50% na premiju osiguranja.

Zato kada pomislite šta je sve moguće na proleće, ne propustite da iskoristite brojne popuste koji prate ovogodišnju akciju osiguranja motornih vozila Kompanije „Dunav osiguranje“. Tokom trajanja Sajma automobila, svi zainteresovani mogu posetiti štand Kompanije u Hali 1 Beogradskog sajma i na licu mesta dobiti više detalja o samoj ponudi, kao i zaključiti polise navedenih osiguranja. Detaljnije informacija mogu se dobiti i besplatnim pozivanjem Kontakt centra na broj 0800 386 286, kao i putem sajta Kompanije www.dunav.com.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike